Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Κλοπή στο γήπεδο Περάματος

Published

on

Νέα κλοπή έγινε προχθές στο γήπεδο Περάματος. Εξαγριωμένοι οι άνθρωποι της ΑΕ Περάματος μας έστειλαν την παρακάτω ανακοίνωση που αναμένεται να συζητηθεί πολύ:

« Στο ίδιο έργο θεατές , κάθε τέτοια εποχή, ιλαροτραγωδία , κλοπές και βανδαλισμοί στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, τέταρτη χρονιά σερί που γίνεται διάρρηξη και κλοπή των αποδυτηρίων της Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Την Τρίτη 21/7 καθώς πήγαν μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε. στο γήπεδο για υπόθεση του Συλλόγου, παρατήρησαν ότι ήταν σπασμένο το τζαμί της πόρτας που οδηγεί στα αποδυτήρια , αφού έγινε επιτόπιος έλεγχος, διαπιστώθηκε ότι ξηλώθηκαν οι χαλκοσωλήνες των μπάνιων, αφαιρέθηκαν οπως και οι ” μπαταρίες ” απο τις ντουζιερες αφήνοντας το νερό να τρέχει για άγνωστο χρόνο.Ακομα κλάπηκαν 10 μπάλες ολοκαίνουργιες, μεταλλικά εμπόδια, ενω έγιναν οι χώροι ανω κατω.Στην συνεχεια επισκέφτηκαν και τα γειτονικά αποδυτηρια του Α.Ο. ΙΚΟΝΙΟ με παρόμοια αποτελεσματα.

Τα γεγονότα ειναι λίγο ως πολύ γνωστά χρόνια τώρα, μια τα air conditions ,μια οι τηλεοράσεις , μια οι υπολογιστές, μια αθλητικό υλικό, σπασμένα τζάμια, ουκ έστιν αριθμός…..εδω και χρόνια πια σε μια χρεωκοπημένη κοινωνία , αυτή ακριβώς η κατασταση εχει γινει καραμέλα στο στόμα των υπευθύνων….

ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ,ΦΤΑΝΕΙ, ΝΙΣΑΦΙ, πάψτε να κρύβεστε πίσω από την οικονομική δυσπραγία του Δήμου, βγείτε από τα γραφεία σας, τρέξτε για την πόλη και τις κατεστραμμένες υποδομές της, μην κρυβόσαστε πίσω από την κακομοιριά και την μιζέρια που έχουν γίνει σύμφυτες με την κοινωνία του Περάματος…… αρκετά, διοικήστε όχι με λόγια , με έργα, όχι κατόπιν πίεσης των παραγόντων άλλα με δικό σας πρόγραμμα, πρόγραμμα όμως γήινο….. Την βοήθεια των συλλόγων στην πλειοψηφία την έχετε εισπράξει όπου και όποτε την ζητήσατε, η δουλειά όμως των συλλόγων δεν είναι να υποκαθιστούν τον δήμο, την Αστυνομία και όποιον άλλο αρμόδιο, υπεύθυνο- ανεύθυνο».

klpes ae peramatos2