Connect with us

stoplekto

Κλώτσησαν την τύχη τους οι οράνιε…

Published

on

Ιδανικοί αυτόχειρες οι οράνιε έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι μέσα από τα …πόδια τους και ανεδείχθησαν ισόπαλοι 2-2 στο Θώδειο με τη Θύελλα Ραφήνας. Μια ισοπαλία που έχει μια γεύση ήττας αφού καθιστά την πορεία τους στους αγώνες μπαράζ ακόμη πιο δύσκολη.

 

Οι οράνιε ξεκίνησαν εξαιρετικά, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και με το πέναλτι-γκολ του Αντωνίου και το σουτ του Τσώκου βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 μόλις στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης.

 

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να φτάσουν στην περιοχή του Μπέκου με αξιώσεις, απείλησαν ελάχιστα στον αγώνα αλλά ήταν πιο ψυχωμένοι στο β’ μέρος. Η μοναδική επικίνδυνη στιγμή στα καρέ του Μπέκου στο πρώτο μέρος προκάλεσε διαμαρτυρίες. Στο 38ο λεπτό με ανέλπιστο τρόπο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ και πήγαν στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια με αναπτερωμένο ηθικό.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι οράνιε στο 51ο λεπτό χάνουν την ευκαιρία να σημειώσουν και τρίτο γκολ ενώ δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι μένουν με παίκτη λιγότερο αφού ο Σότα θα αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Και ενώ έχουν δημιουργηθεί πια οι προυποθέσεις για να φτάσουν οι οράνιε σε μια εύκολη επικράτηση, ξαφνικά …έκλεισε ο διακόπτης. Οι οράνιε έχασαν τη μάχη του κέντρου, απέτυχαν στο να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα και προσπαθώντας να πάνε σε ατομικές ενέργειες ενός εναντίον δύο ή και τριών ακόμη αντιπάλων σπατάλησαν άσκοπα τις δυνάμεις τους. Οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν, πίεσαν ψηλά και κερδίζοντας ουκ ολίγα φάουλ, δείγμα του άγχους και της νευρικότητας των οράνιε, προσπάθησαν να μεταφέρουν την πίεση στα καρέ του Μπέκου, πάλι όμως χωρίς να δημιουργήσουν κάποια εξαιρετική ευκαιρία.

 

Η εικόνα των οράνιε στο δεύτερο ημίχρονο είναι μια κραυγαλέα απόδειξη για τη χρησιμότητα και το σημαντικό ρόλο του απόντα Σωκράτη Πέτρου στην τακτική διαχείριση και την ηρεμία αυτής της ομάδας εντός του αγωνιστικού χώρου.

 

Τελικά, οι προσπάθειες των «πράσινων» δικαιώθηκαν στο 85ο λεπτό, ξανά όμως μετά από ένα τραγικό λάθος της άμυνας των οράνιε που έδωσε την ευκαιρία στον Λάμπρου να μπει στην περιοχή και να κερδίσει το πέναλτι από ένα μαρκάρισμα του Σπέτση σε μια ακόμη δύσκολη φάση για τον διαιτητή της συνάντησης.

 

 

 

Το φιλμ του αγώνα:

 

Στο 7ο λεπτό, ο Γκαρμίρης θα κάνει τη σέντρα με τους Χρυσαφίδη και Τσουμάνη να μπερδεύονται μεταξύ τους και το πλασέ του πρώτου από κοντά να φεύγει άουτ.

 

Στο 12ο λεπτό, ο Αποστολάκης ανάμεσα σε τρεις παίκτες θα κερδίσει τις κόντρες, θα μείνει όρθιος και μπει μέσα στην περιοχή όπου θα ανατραπεί από τον Μπαξεβάνη. Το πέναλτι θα εκτελέσει εύστοχα ο Αντωνίου για να ανοίξει το σκορ.

 

Στο 16ο λεπτό, ο Αποστολάκης θα κάνει το κόρνερ, ο Οικονόμου θα προσπαθήσει να απομακρύνει με τον Τσώκο εκτός περιοχής να σουτάρει δυνατά στη γωνία και να κάνει το 2-0 παρά την προσπάθεια του Κατσιούλη, ο οποίος έπεσε αλλά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα.

 

Στο 23ο λεπτό, το σουτ του Παινέση εκτός περιοχής θα κοντράρει σε πόδι αμυντικού και θα περάσει κόρνερ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσιούλη.

 

Στο 30ο λεπτό, στην αντεπίθεση των οράνιε, ο Ζερβός θα μπει μέσα στην περιοχή, θα κόψει την μπάλα αλλά το σουτ του θα κοντράρει στον Οικονόμου και θα καταλήξει στην αγκαλιά του Κατσιούλη.

 

Στο 36ο λεπτό, η φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ο Κατσουγκρής θα βγάλει την ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με τον Χαρακτίδη από την πλάγια γραμμή της μικρής περιοχής να κάνει ένα κακό πλασέ, τον Αντωνίου να προσπαθεί να κλείσει την γωνία, να γλιστράει και να πέφτει με τη μπάλα να βρίσκει στο σώμα του για τους γηπεδούχους, στο χέρι του για τους φιλοξενουμενους. Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Παναγιωτόπουλος ήταν πολύ κοντά στη φάση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

 

Στο 38ο λεπτό, ο Κατσουγκρής σχεδόν από την πλάγια γραμμή του άουτ θα κάνει το γέμισμα στην περιοχή των οράνιε, ο Μπέκος ανενόχλητος θα προσπαθήσει να μπλοκάρει, θα χάσει τη μπάλα και ο Αποστολάτος με κοντινό πλασέ στην άδεια εστία θα μειώσει το σκορ.

 

Στο 51ο λεπτό, ο Ζερβός θα βγάλει την κάθετη μπαλιά με τον Τσουμάνη να σπάει το οφσάιντ της αντίπαλης άμυνας και από πλάγια θέση απέναντι στον Κατσιούλη να πλασάρει άουτ.

 

Στο 53ο λεπτό, ο Σότα θα αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα στον Αποστολάκη εκτός περιοχής. Ο Χρυσαφίδης θα εκτελέσει το φάουλ με τον Κατσιούλη να διώχνει εντυπωσιακά στη γωνία του.

 

Στο 66ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι θα βγουν στην αντεπίθεση με τον Αποστολάτο να αλλάζει παιχνίδι και τον Κατσουγκρή να προσπαθεί να μπει στην μεγάλη περιοχή και τον Μπέκο να βγαίνει εκτός περιοχής για να προλάβει τον μέσο των «πράσινων». Ο παίκτης της Ραφήνας θα βγει νικητής από την μονομαχία αλλά ο Μπέκος με δεύτερη προσπάθεια θα πέσει (εντός περιοχής ) και θα μπλοκάρει.

 

Στο 73ο λεπτό, ο φάουλ του Χαρακτίδη από καλή θέση δεν θα ανησυχήσει τον Μπέκο που θα μπλοκάρει.

 

Στο 75ο λεπτό, ο Παινέσης θα κάνει την παράλληλη σέντρα με τον Αντωνίου από το ύψος της μικρής περιοχής να αστοχεί με κεφαλιά.

 

Στο 84ο λεπτό, η επικίνδυνη εκτέλεση κόρνερ του Χαρακτίδη με τη μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία του Μπέκου χωρίς όμως κανείς να μπορεί να την φτάσει. Ο Αποστολάτος εκτός εστίας, δίπλα από το αριστερό δοκάρι θα προσπαθήσει να επαναφέρει αλλά ο Χρυσαφίδης θα απομακρύνει.

 

Στο 85ο λεπτό, ο Τσώκος δεν θα διώξει τη μπάλα, ο Μουτζακάς θα τον πιέσει και θα «τσιμπήσει» τη μπάλα για τον Λάμπρου με τον Σπέτση να κάνει το τάκλιν εντός περιοχής, να διώχνει τη μπάλα, τους δυο παίκτες να συγκρούονται και τον διαιτητή της συνάντησης να καταλογίζει το πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες των οράνιε. Ο Χαρακτίδης με ψύχραιμη εκτέλεση θα ευστοχήσει για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

 

 

19.05.2013 at 17:00 ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ Εισιτήρια: 900
Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2 – 2 ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ
Διαιτητής: Β.Παναγιωτόπουλος Μπαράζ Ανόδου / 3η Αγωνιστική-αγώνας

 

Σκόρερς
Κώστας Αντωνίου (Πεν.) (13)
Φάνης Τσώκος (Πεν.) (16)
38 Αποστολάτος
85 Χαρακτίδης (πεν.)
Αρχική Ενδεκάδα
Χρήστος Μπέκος
Κώστας Γκαρμίρης
Άγγελος Σπέτσης
Φάνης Τσώκος
Κώστας Αντωνίου
Αλέξης Ζερβός
Δημήτρης Μαυρέλης
Κώστας Αποστολάκης
Αλέξης Παινέσης
Γιώργος Τσουμάνης
Δημήτρης Χρυσαφίδης
Κατσιούλης
Μπαξεβάνης
Οικονόμου
Σότα
Τασσόπουλος
Γεραγωτέλλης
Χαρακτίδης
Τσέλιος
Μουτζακάς
Κατσουγκρής
Αποστολάτος
Αναπληρωματικοί
Ανδρέας Μήτρου
Ιωάννης Βουτσινάς
Κώστας Παυλάτος
Θανάσης Καλλάς
Θανάσης Γιαννακούλης
Στάθης Δημάκης
Γιάννης Γεώργαρης
Καλογραιάκης
Προδρόμου
Λάμπρου
Manolov
Ντόσκας
Πετράι
Θανόπουλος
Αλλαγές
Ιωάννης Βουτσινάς -> Γιώργος Τσουμάνης (61)
Θανάσης Καλλάς -> Άγγελος Σπέτσης (88)
Γιάννης Γεώργαρης -> Φάνης Τσώκος (89)
25 Μπαξεβάνης – Ντόσκας
66 Τσέλιος – Προδρόμου
75 Ντόσκας – Λάμπρου
Κίτρινες Κάρτες
Δημήτρης Μαυρέλης (19)
Κώστας Γκαρμίρης (27)
Αλέξης Ζερβός (31)
Κώστας Αποστολάκης (45)
Άγγελος Σπέτσης (69)
Φάνης Τσώκος (72)
15 Τσέλιος
28 Σότα
Κόκκινες Κάρτες
None. 53 Σότα

aoloutraki.gr

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply