Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κοίταξε στα μάτια την Παναχαϊκή

Published

on

Στο δυσκολότερο τεστ που θα έδινε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, το Χαϊδάρι ηττήθηκε 2-0 στο προπονητικό κέντρο της Παναχαϊκής. Οι ‘κυανέρυθροι’ κοίταξαν στα μάτια τους Πατρινούς, αμύνθηκαν πολύ καλά και άφησαν ικανοποιημένο σε γενικές γραμμές τον Μανώλη Παπαδόπουλο. Ο έμπειρος τεχνικός είδε την άμυνα του να παραβιάζεται μόνο από στημένες φάσεις αλλά επιθετικά, ευκαιρίες δεν δημιουργήθηκαν κυρίως λόγω της ανωτερότητας του αντιπάλου. Οι παίκτες είχαν θέληση για το καλύτερο δείχνοντας ότι ο ιστορικός σύλλογος θα πρωταγωνιστήσει ξανά στο πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών. Για την ιστορία, τα γκολ σημείωσαν, αρχικά, στο 28′ ο Σιατραβάνης με ωραία εκτέλεση φάουλ και στο 78′ ο Χορτσιάς με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Καρβουνιάρης, Παπανικολάου (Χούσα 46′), Ι. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης (Μουκίδης 46′), Τρίγκας, Χαρτσιάς, Σιατραβάνης, Μητρόπουλος (Κυβελίδης 46′), Ρουμπάτος.

Χαϊδάρι (Μανώλης Παπαδόπουλος): Τικταπανίδης, Πολίτης, Νούλας, Πανταζόπουλος, Αρβανίτης, Κασάπης, Κοτσολάκος, Χριστούλης, Καρώνας, Καλαμπαλίκης, Σαλαπάτας. Στο Β” ημίχρονο μπήκαν οι: Κορωνάκης, Πολιτίδης, Γυπάκης, Μπατής, Λέκκας, Ροκάκης, Ρούσα, Μουρεζίνης, Τάσης, Μπαϊράς, Χρυσαφίδης.