Connect with us

4ος Όμιλος

Κοιλιάρας: Εγινε κατάθεση ψυχής (Video)

Published

on

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Γιάννης Κοιλιάρας πήρε από το χέρι τον Ηρόδοτο όταν τα πόδια ήταν… βαριά οδηγώντας την ιστορική ομάδα της Κρήτης σε ακόμη μια σημαντική νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στη Νέα Ιωνία. Ο εμβληματικός αρχηγός του Ηρακλειώτικου συλλόγου, σημειώνοντας το έκτο του γκολ στα τελευταία τρία ματς αποτέλεσε τον κορυφαίο του γηπέδου, διατηρώντας τον Ηρόδοτο ζωντανό στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τη μεγάλη νίκη που σημείωσε η ομαδα του στην κάμερα του stoplekto.gr τονίζοντας τα εξής:

Είναι πολύ μεγάλη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα αφού η αντίπαλη ομάδα έχει κοινό στόχο με εμας. Πήραμε ένα πολύ καλό διπλό. Κοιτάμε το επόμενο ματς που είναι εξισου σημαντικό. Τώρα παίζουμε πλέον στην έδρα μας, είναι στο χέρι μας να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί έδωσαν όπως κάθε Κυριακή στα τελευτάια ματς το καλύτερο τους εαυτό και έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο. Φανήκαμε νομίζω σε όλο το ενενηντάλεπτο καλύτεροι από τον αντίπαλο, απειλήσαμε περισσότερες φορές την εστίας τους και νομίζω ότι είναι πολύ δίκαιο το αποτέλεσμα’.

Ερωτηθείς, εάν θεωρεί ότι θα είναι άθλος σε περίπτωση που καταφέρει και σωθεί η ομάδα του στο τέλος του πρωταθλήματος, ο Γιάννης Κοιλιάρας υποστήριξε: Φυσικά και ναι. Είχαμε από την αρχή της χρονιάς με όλα αυτά που έχουν γίνει -15. Νομίζω ότι εάν πετύχουμε αυτό τον… άθλο, πιστεύω δεν θα έχει ξαναγίνει ούτε στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω εάν έχει γίνει και στο εξωτερικό’. Ασφαλώς και ο αρχηγός της ιστορικής ομάδας δεν θα μπορούσε να κάνει ειδική αναφορά στο χαμό του Δημήτρη Σκουλούδη τονίζοντας ότι η ομάδα του αφιερώνει τη νίκη στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή: Όλα τα παιδιά είπαμε στα αποδυτήρια και πριν το παιχνίδι ότι τη νίκη θα την αφιερώσουμε στο Δημήτρη Σκουλούδη, που ήταν φίλος μας τους περισσότερους από εμάς και την αφιερώνουμε εκεί ψηλά’, ηταν τα λόγια του.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply