Connect with us

6ος Όμιλος

Κοιτάζουν μπροστά στο Περιστέρι

Published

on

Ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Περιστερίου  Νίκος Αναστασόπουλος με δηλώσεις του μετ α τον αγώνα της ομάδας με τον Ερμή Ζωνιανών εξέφρασε την δυσκολία για την συνέχεια του πρωτσθλήματος  αλλά και την προσπάθεια που θα κάνει ο σύλλογος  μέχρι το τέλος,  για την επίτευξη του στόχου που φυσικά δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία . Αναλυτικά :

O Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την έδρα του σ’ ένα ακόμη παιχνίδι και παρ’ ότι ‘επαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο δεν κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στον ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ. Χαρακτηριστικά για το παιχνίδι ο αντιπρόεδρος Νίκος Αναστασόπουλος δήλωσε :

« Δυστυχώς τα πράγματα για εμάς έγιναν πάρα πολύ δύσκολα για να μην πω ακατόρθωτα . Δεν μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη παρότι ο τερματοφύλακας μας δεν ακούμπησε ποτέ την μπάλα παρά μόνο την μάζεψε από τα δίχτυα μια φορά μετά από ένα απίστευτο λάθος μας. Στη συνέχεια ισοφαρίσαμε γρήγορα και θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι εάν δεν χάναμε εκπληκτικές ευκαιρίες. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος αν και οι συνθήκες όπως έχουν διαμορφωθεί δεν μας ευνοούν.»

Ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο σε βαρύ κλίμα με το Σάκη Σάσαλο να προσπαθεί να τονώσει την ψυχολογία των νεαρών ποδοσφαιριστών. Η ομάδα θα ταξιδέψει στην Κρήτη και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό. Η αποστολή θα φύγει την Παρασκευή και θα διανυκτερεύσει στο Ηράκλειο όπως και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια στην Κρήτη .

  • Το Δ.Σ.  του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ παρά το άτυχο αποτέλεσμα με τον ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ δίνει συγχαρητήρια στους διαιτητές κ.κ. Διαμαντόπουλο Αρ. – Βεργέτη Δημ. – Γκριτζέπη Κυρ. του συνδέσμου Αρκαδίας για την άριστη διαιτησία τους και τους εύχεται ότι καλύτερο στην καριέρα τους.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply