Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κοιτούν παρακάτω Περιστέρι και Ηλιούπολη (pics)

Published

on

Στο χειρότερο παιχνίδι του διημέρου από πλευράς θεάματος, Α.Ο. Περιστερίου και Γ.Σ. Ηλιούπολη έμειναν στο ‘μηδέν’ στο γήπεδο του Ηφαίστου. Τα δύο ιστορικά σωματεία προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, αντάλλαξαν ορισμένα δυνατά μαρκαρίσματα, όμως στο τέλος έφυγαν με τον βαθμό και το μυαλό τους είναι ήδη στην δεύτερη αγωνιστική κόντρα σε Καματερό (εκτός) και Άγιο Ιερόθεο (θεωρητικά εντός) αντίστοιχα.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε σχεδόν απαρατήρητο και με την μεγαλύτερη ευκαιρία να ανήκει στον Βαγγέλη Παπαχρήστου, ο οποίος στο 10′ έπειτα από σέντρα του Θάνου σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι του Φανουργιάκη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν φάσεις, αλλά είχαν πρόβλημα στην δημιουργία, ενώ οι ‘κυανέρυθροι’ έμπαιναν δυνατά σε κάθε διεκδίκηση. Στο 35′ ο δεύτερος επόπτης, Κορωνιός, σήκωσε την σημαία σωστά για οφσάιντ και ακύρωσε το φάουλ-γκολ του Κρούτι, καθώς τρεις συμπαίκτες του περιόριζαν το οπτικό πεδίο του Μητρογιάννη.

Με αυτά και με αυτά περάσαμε στο δεύτερο μέρος. Τα λόγια για το θέαμα ήταν περιττά, αλλά οι 22 ποδοσφαιριστές συνέχιζαν να βγάζουν πάθος. Ο Χέλμης προσπαθούσε να δημιουργήσει, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντιδρούσαν σωστά αμυντικά και απειλούσαν κυρίως με στημένα. Στο 84′ έχασαν καλή ευκαιρία όταν ο Ντα Κόστα διένυσε σχεδόν όλο το γήπεδο, με τον Μπούσκο να κάνει σωτήριο τάκλιν και τον διαιτητή Χαλδαίο να δείχνει ‘παίζεται’ παρά την αντιδράσεις των φίλων του ‘Ήλιου’ για πέναλτι.

Όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί ήρεμα και χωρίς παρατράγουδα, όμως στο 90+2′ ο Ντα Κόστα είδε την απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Γιάννη Μπούζα. Ο Βραζιλιάνος δεν είχε καμία πρόθεση και κατά την αποχώρηση του απευθύνθηκε στην κερκίδα για να βρει το…δίκιο του. Τελικά, εισέπραξε ένα χειροκρότημα απ’όλη την κερκίδα σε μια όμορφη στιγμή. Τέλος, μελανό σημείο ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Παναγιώτη Τσίγκου στην μύτη έπειτα από μονομαχία. Ο νεαρός εξτρέμ πήγε στο νοσοκομείο με την λήξη και οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν κάταγμα.

Διαιτητές: Χαλδαίος, Κολλιάκος, Κορωνιός.

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Φανουργιάκης, Ιατρούδης, Μπούζας Ι., Μπούσκος, Γουβαλάρης, Λιαγκόζης (62′ Παπαευθυμίου), Τσιτιμάκης (37′ Βουλωμένος), Κρούτι, Κούτρης (75′ Τσίγκος), Χέλμης, Λειβαδάς.

Ηλιούπολη (Μάκης Μπαλαγιάννης): Μητρογιάννης, Θάνος, Ζιαμπάρας, Μεσσίνι, Λαμάι, Γάγγος, Ζουμπουνέλης, Ορφανός (89′ Μελετιάδης), Γεμιστός, Παπαχρήστου (69′ Ντα Κόστα), Μπουργάνης (76′ Ζιάι).