Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Κοκκινάκης: Συγκλονιστική η προσπάθεια των παικτών του Παλληνιακού

Published

on

Μπορεί το όνειρο για την συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου να μην έγινε πραγματικότητα, παρόλα αυτά οι άνθρωποι του Παλληνιακού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και περήφανοι για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα «palliniakosclub» ο έφορος του συλλόγου, κύριος Νίκος Κοκκινάκης, όπου και τόνισε τα εξής: «Η προσπάθεια των παικτών μας ήταν συγκλονιστική. Μπορεί να μην ήρθε η πρόκριση στον τελικό, αλλά πραγματικά την αξίζαμε. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

 

Απέδειξαν ξανά ότι μπορούν να νικήσουν τον οποιοδήποτε αντίπαλο, παίζοντας ακόμα και με παίκτη λιγότερο. Μπράβο τους, συγχαρητήρια πολλά. Μας έκαναν υπερήφανους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, στον προπονητή κύριο Σωκράτη Κιούρκο και τον βοηθό του κύριο Αργύρη Πούλο. Το κοουτσάρισμά τους ήταν συγκλονιστικό. Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου στην διοίκηση, για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στον σύλλογο και για το άριστο κλίμα που έχουν καταφέρει να επικρατεί στην ομάδα».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply