Connect with us

Γ Εθνική

Κοκοτσάκη και Μανωλιά ανακοίνωσε η Μαρκό

Published

on

Την απόκτηση του νεαρού Αριστείδη Κοκοτσάκη από τον Πανερυθραϊκό, καθώς και την επιστροφή του Γιώργου Μανωλιά από τους Αγίους Αναργύρους ανακοίνωσε η Μαρκό.

Η ανακοίνωση για Κοκοτσάκη

Συνεχίζουμε τήν ενίσχυση τής ομάδας μάς μέ τήν απόκτηση τού 18χρονου Κοκοτσακη Αριστειδη από τον Πανερυθραικό!Η Διοίκηση βλέποντας μακροπρόθεσμα εισηγήθηκαν στον Πρόεδρο τήν μετακίνηση τού ποδοσφαιριστή πού αγωνίζεται στήν άμυνα και κυρίως στά άκρα. Προέρχεται από τής ακαδημίες τής Α.Ε.Κ (Κ17) πρίν μεταγραφεί στόν Πανερυθραικό!!!
Άρη καλώς ήρθες στην οικογένεια τής Μαρκο!!!
Μαζί μέ τήν ΜΑΡΚΟ ψηλά στήν κορυφή!!!
Και η ανακοίνωση για Μανωλιά
Άλλη μία επιστροφή για τήν ομάδα μάς τού Γιωργου Μανωλια μετά από απουσία 2 χρόνων κλείνοντας τήν συνεργασία τού μέ τήν ομάδα τών Αγίων Αναργύρων καί επιστρέφει στή Μαρκο!!!
Ήδη από προχθές προπονείτε μέ τήν υπόλοιπη ομάδα καί ακολουθεί κανονικά τό πρόγραμμα τού Λουκά Καραδήμου!!!
Γιώργο καλώς ήρθες στην οικογένεια τής Μαρκο!!!
Μαζί μέ τήν ΜΑΡΚΟ ψηλά στήν κορυφή!!!
Ο Γιώργος Μανωλιάς με δήλωση του θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα των Αγίων Αναργύρων. Αναλυτικά η δήλωση του…
Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας των Αγίων Αναργύρων και ιδιαίτερα τους Βασίλη Δακτυλίδη, Μιχάλη Λαγό και Νότη Μαχαίρα για την άψογη συνεργασία που είχαμε σε όλο αυτο το διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες, προπονητές, φροντιστές εύχομαι σε όλους καλή δύναμη να ξεπεράσουμε όλοι αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε και να γυρίσουμε όλοι πίσω στο γήπεδο υγιής και δυνατοί να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!
Εις το επανιδείν..