Connect with us

4ος Όμιλος

Κολοκοτρώνης: Μου έχουν προσφέρει ιδανικό κλίμα οι συμπαίκτες του

Published

on

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Τρίγλιας Ραφήνας παραχώρησε ο μέσος των κιτρινόμαυρων, Δημήτρης Κολοκοτρώνης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά, στην κυριακάτικη αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Νέα Ιωνία αλλά και για τις εντυπώσεις του από την μέχρι τώρα παρουσία του στο σύλλογο.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

Καλημέρα Δημήτρη. Θα μας πεις πως είδες τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά;

Καλημέρα. Την Κυριακή η Τριγλία Ραφήνας είχε ένα δύσκολο ματς, όπως βέβαια είναι και κάθε αγώνας στην Γ΄Εθνική. Η έδρα του Ατρόμητου είναι πολύ δυνατή και παίχθηκε ένα παιχνίδι με πολύ δύναμη. Η ομάδα μου δέχθηκε πρώτη γκολ, αλλά δεν το αφήσαμε εκεί. Προσπαθήσαμε, παλέψαμε και ισοφαρίσαμε. Αυτό μας έδωσε άλλη ώθηση να προσπαθήσουμε για το δεύτερο γκολ. Το παιχνίδι άνοιξε, είχαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Βέβαια και ο αντίπαλος έκανε κάποιες δυνατές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα όμως έμεινε εκεί και έτσι μοιρασθήκαμε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Την Κυριακή η Τριγλία αντιμετωπίζει στην Ραφήνα την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Ποια η άποψη σου γι’ αυτόν τον αγώνα;

Στον επόμενο αγώνα αντιμετωπίζουμε μία δύσκολη ομάδα, όπως είναι η Νέα Ιωνία. Παρόλα αυτά, κάθε αγώνα τον αντιμετωπίζουμε εξίσου δυναμικά. Στόχος μας δεν είναι άλλος παρά η νίκη. Και αυτό θα προσπαθήσουμε.

Αποτελείς φετινή μεταγραφή για την Τριγλία. Ποιες οι εντυπώσεις σου σε αυτό το διάστημα που είσαι στην Ραφήνα;

Οι συμπαίκτες μου και η ομάδα με ενσωμάτωσαν γρήγορα στην οικογένεια της Τριγλίας Ραφήνας, προσφέροντας μου ιδανικό κλίμα συνεργασίας. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω πως έχει πολλά να μου προσφέρει κι εγώ θα παλέψω γι’ αυτήν.

Είσαι νέος αθλητής με πολλά χρόνια ακόμη μπροστά σου στα γήπεδα. Πως βλέπεις το μέλλον σου;

Αρχικά, θέλω να βοηθήσω την Τριγλία Ραφήνας όσο πιο πολύ μπορώ. Όσον αφορά το μέλλον, οι στόχοι μου είναι βραχυπρόθεσμοι. Πιστεύω πως με πολύ δουλειά, υγεία και τύχη, χτίζεται το μέλλον.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply