Connect with us

stoplekto

Κολωνός – Χρυσούπολη 3-2

Ο Κολωνός λύγισε την αντίσταση της Χρυσούπολης στο 89′ (3-2) και πέρασε στη γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Published

on

Για ποδοσφαιρική αναμέτρηση πήγαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο του Ρουφ, ένα… θρίλερ παρακολούθησαν! Το ματς που έγινε ανάμεσα στον Κολωνό και την Χρυσούπολη κρίθηκε στο 89′ με σκόρερ τον Νατσιό, σε ένα φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς! Δύο λεπτά νωρίτερα η ομάδα του Περιστερίου είχε ισοφαρίσει, αφήνοντας άπαντες να πιστέψουν πως η συνάντηση θα οδηγούνταν στην παράταση.

Στο 5′ προηγήθηκε ο Κολωνός όταν από το σουτ του Κοζαδινού και απόκρουση του Θεμιστοκλέους, ο Καρκατσούλης που πήρε το… ριμπάουντ έστειλε την μπάλα αργά και βασανιστικά στα δίχτυα της εστίας της Χρυσούπολης, παρόλο που ο γκολκίπερ της επιχείρησε για δεύτερη φορά να αποκρούσει την μπάλα στο πολύ κοντινό σουτ. Στο 78′ ανατράπηκε ο Κοζαδίνος από τον Ρουμελιωτάκη, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη αλλά έφυγε και τραυματίας από το γήπεδο και ο Νατσιός με πέναλτι έκανε το 2-0. Στο 80′ ο Ζύμπας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μείωσε σε 2-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συνέχεια της φάσης της ανατροπής του Ζύμπα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Κολωνού από την προσπάθεια του παίκτη ωστόσο είχε προηγηθεί η υπόδειξη του διαιτητή Γαβρίλη που είχε για συνεργάτες τους Ντούκα και Πέρρο. Στο 82′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν και πάλι πέναλτι σε πέσιμο του ίδιου παίκτη του Ζύμπα στην περιοχή του Κολωνού. Η Χρυσούπολη ισοφάρισε στο 87′ σε 2-2 με ανέλπιστο τρόπο όταν στην σέντρα που επιχείρησε ο Καμαρέτσος από τα αριστερά ο πανύψηλος γκολκίπερ Ντάνο δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 89′ σε αντεπίθεση του Κολωνού με τον Μπιρπίλη ο Νατσιός που αποδείχθηκε “χρυσή” αλλαγή για τους γηπεδούχους με όμορφο πλασέ έγραψε το τελικό 3-2. Στο 59′ ο Ρουμελιωτάκης έπιασε ισχυρό σουτ από 40 μέτρα και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ντάνο ενώ στο 76′ σε φοβερό φάουλ του Ζέλο απέκρουσε εκπληκτικά ο γκολκίπερ Θεμιστοκλέους. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού δημιουργήθηκε αναστάτωση με τα δελτία της Χρυσούπολης, αφού δεν είχαν οι άνθρωποί της στα χέρια τους κάποιες καταστάσεις υγείας. Έτσι ενώ αρχικά είχαν δηλωθεί για το φύλλο αγώνα ο Σπανός ως βασικός και ο Αποστολάκης στους αναπληρωματικούς τελικά αντικαταστάθηκαν έγκαιρα στο φύλλο αγώνα από τους Καμαρλετσο και Αποστολόπουλο αντίτοιχα ενώ την 18άδα των φιλοξενούμενων συμπλήρωσε ο Σοϊλές.

ΚΟΛΩΝΟΣ: Ντάνο, Πρασσά, Μάντζαρης, Ντουλές, Κωνσταντινίδης, Μπιρμπίλης, Ευταξάς (73′ Νατσιός), Κοζαδινός (85′ Τσολάκης), Καρκατσούλης (51′ λ. τρ. Τσαγαλάς), Ζέλο, Μηλιώνης.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Θεμιστοκλέους, Ρουμελιωτάκης, Κούτρης, Μουστακάκης (46′ Ζύμπας), Μυλωνάς, Καμαρέτσος, Μελάς, Δουγέκος, Φελλάς (80′ Μανωλιός), Ξηντάρας (46′ Κότσαλος), Σκλαβενίτης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply