Connect with us

3ος Όμιλος

Κομπλέ κόντρα στα Ψαχνά το Λουτράκι

Published

on

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο ισόπαλα αποτελέσματα, οι οράνιε υποδέχονται αύριο στο Θώδειο τον Ηρακλή Ψαχνών.

 

Η προετοιμασία των οράνιε ολοκληρώθηκε με τη σημερινή πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο των Ισθμίων.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, η ομάδα θα δώσει άλλον ένα εντός έδρας αγώνα χωρίς να έχει πατήσει το χορτάρι του Θώδειου. Οι εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο δεκαήμερο δεν επιτρέπουν προπονήσεις για να αποφευχθεί τυχόν καταπόνηση του.

Μετά το καθιερωμένο ρεπό της περασμένης Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του κ. Μεσολόγγη θα περάσουν όλες τις επόμενες ημέρες μέσα στο γήπεδο έως την επόμενη Κυριακή που έχουμε διακοπή του Πρωταθλήματος και θα δοθεί ξανά ρεπό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι οράνιε εκτός από τον αυριανό αγώνα Πρωταθλήματος με τον Ηρακλή Ψαχνών, έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και για το κύπελλο Κορινθίας, όπου την επόμενη Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν τη Δάφνη Εξαμιλίων.

Ο κ. Μεσολόγγης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε (όπως πάντα για εντός έδρας αναμέτρηση), αλλά κάλεσε άπαντες στο γήπεδο την Κυριακή, όπου και θα ανακοινωθούν οι 18 του αγώνα.