Connect with us

6ος Όμιλος

Κοντά σε Αλεξίου-Χαλκιά ο Ιωνικός

Published

on

Μπορεί ο Ιωνικός να μην ξεκίνησε φέτος με τους ίδιους στόχους σε σχέση με πέρυσι, παρ’ όλα αυτά, η στόφα της μεγάλης ομάδας που έχει θα παραμένει για πάντα πάνω του.

Αυτή ακριβώς θα είναι και η αιτία που αρκετοί σπουδαίοι παίκτες θα κοιτούν μονάχα το όνομα του συλλόγου και όχι την κατάσταση που βρίσκεται, με αποτέλεσμα να απαντούν θετικα.

Αυτό συνέβη με την περίπτωση των Βασίλη Χαλκιά και Ηρακλή Αλεξίου, καθώς αμφότεροι ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον ιστορικό Ιωνικό.

Ο πρώτος είναι 32 χρονών αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός και έχει περάσει από Περαμαϊκό, Προοδευτική, Φωστήρα και Εθνικό Πειραιά με τεράστια επιτυχία ανήκοντας φέτος στο δυναμικό του πρωτοπόρου στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ, Παλληνιακού.

Ο Αλεξίου επίσης αγωνίστηκε φέτος στον Παλληνιακό ενώ έχει περάσει από την Προοδευτικη, το Ηράκλειο και τον Αήττητο Σπατων.

Με τις δυο αυτές κινήσει η ομάδα της Νίκαιας ενισχύεται σημαντικά ενόψει του β γυρου.

Συσπείρωση για την επίτευξη του στόχου

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες πρόσωπα που την περσινή χρονιά στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια δείχνουν διατεθειμένα και φέτος να συνδράμουν ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της.

Αυτό δείχνει ότι στα δύσκολα, ορισμένα πρόσωπα δεν ξεχνούν το σύλλογο και δείχνουν με ανιδιοτέλεια την αγάπη τους για το αστερι.