Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κοντά σε Μαντζούνη ο Χαραυγιακός

Published

on

Mantzounis

Στον Χαραυγιακό το κεφάλαιο Λουκάς Ρόπας και Δημήτρης Ζυγούρης έκλεισε μετά την ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων, με τη διοίκηση να είχε θέσει ως προτεραιότητα να κλείσει και τυπικά το θέμα του αντικαταστάτη των προαναφερθέντων προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει.

Σήμερα στο ματς με τους ερασιτέχνες του Πανιώνιου στον πάγκο έκατσε ο Άγγελος Νταούδης, εκτελώντας χρέη υπηρεσιακού προπονητή, ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το πρόσωπο που αναμένεται να πάρει το χρίσμα έχει βρεθεί.

Συγκεκριμένα, από τις αρχές της εβδομάδας, οι συνεργάτες του Μανώλη Φύτρου έχουν προσεγγίσει τον Ανδρέα Μαντζούνη προκειμένου να εξετάσουν τις προθέσεις του έμπειρου τεχνικού προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο ικανότατος προπονητής που πραγματοποίησε εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια σε Θύελλα Αγίου Δημητρίου, Ατρόμητο Πειραιά, Νέα Ιωνία και τελευταία στο Παλαιό Φάληρο βρίσκεται ψηλά στη λίστα των “νερατζούρι” για να αποτελέσει τον διάδοχο των Ρόπα και Ζυγούρη.

Ο Αθηναίος κόουτς γνωρίζοντας αρκετά καλά την ιδιοσυγκρασία του Χαραυγιακού δεδομένου ότι στη “Χρυσή εποχή’ είχε υπάρξει παίκτης της ομάδας, χαρακτηρίζεται ως ιδανική επιλογή για να καθίσει στην άκρη του πάγκου.

Ο “Μάντζο” όπως όλα δείχνουν βρίσκεται προ των πυλών και καλείται να διατηρήσει το σύλλογο των νοτίων προαστίων σε ανοδική τροχιά προκειμένου να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.