Connect with us

Γ Εθνική

Κοντά σε Ντιαλό ο Βύζας..

Published

on

Ο Βύζας Μεγάρων βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ν. Dialo. Πρόκειται για τον έγχρωμο επιθετικό που αγωνιζόταν με τα χρώματα της Καλλιθέας και έχει μείνει ελεύθερος.

Ο Αμπντούλ Μοχτάρ Ντιαλό είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής απο την Μπουρκίνα Φάσο, γεννημένος στις 23 Δεκεμβρίου 1985.

Ο Ντιαλλό αγωνίζεται ως επιθετικός Ηρθε στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2006 μετα απο μια πετυχημένη χρονιά με την ομάδα ΑΣ Φάσο Γιανέγκα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην πατρίδα του.

Δοκιμάστηκε στον Πανθρακικό που αγωνιζόταν στην Β’Εθνική και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Την επόμενη χρονιά πανηγύρισε την άνοδο με την ομάδα της Κομοτηνής στην Σούπερ Λίγκα ,όπου και παρέμεινε και την σεζόν 2008-09 ως βασικό στέλεχος της ομάδας.

Τον Ιανουάριο του 2010,παραχωρήθηκε δανεικός απο τον Πανθρακικό στην Α’ κυπριακή ομάδα ΑΕ Πάφου.

Τον Αύγουστο του 2010 παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στον Ιωνικό Νικαίας.

Το 2011 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Καλλιθέα χωρίς να βοηθήσει λόγω προβληματων υγείας είχε μόλις 2 συμμετοχές έλυσε το συμβόλαιο του το καλοκαίρι του ίδιου έτους.

Άρχισε η…κίνηση για τα διαρκείας

Η κίνηση της προετοιμασίας, δημιούργησε κίνηση και στα διαρκείας. Η προπώληση τους έχει ξεκινήσει με τους διοικούντες να υπολογίζουν ότι φέτος (παρά την οικονομική κρίση) θα σημειωθεί ρεκόρ πωλήσεων αφού οι προσφορές είναι αρκετές.

***Εν τω μεταξύ συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων με τις οδηγίες του Παναγιώτη Τζαναβάρα και των βοηθών Στεργιόπουλο-Φουρίκη.

Όλοι οι παίκτες στην κυριολεξία δείχνουν πως θα είναι μια γροθιά στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η ΠΑΕ Βύζας και η ομάδα ειδικότερα να σταθεί όρθια και να συμμετέχει χωρίς προβλήματα στο πρωτάθλημα.

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply