Connect with us

5ος Όμιλος

Κοντά στα Special Olympics o Εθνικός

Published

on

Eνα ματς εντελώς διαφορετικό από τα άλλα έδωσαν οι ακαδημίες του Εθνικού Πειραιά που αγωνίστηκαν κόντρα στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των special olympics.

  Η φιλική αναμέτρηση έλαβε χώρα στο γήπεδο του ΣΕΦ και σήμανε το τέλος της  αγωνιστικής δράσης των ακαδημιών μας, ωστόσο το πιο  σημαντικό μήνυμα από αυτή την  εκδήλωση ήταν  ότι ο Εθνικός βρίσκεται κοντά στην προσπάθεια που κάνουν  τα special Olympics  και η σχέση αυτή θα γίνει ακόμα πιο έντονη  με διάφορες εκδηλώσεις που θα λάβουν  χώρα στο εγγύς μέλλον..
   Aυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμα του υπεύθυνου των ακαδημιών μας ,Αντώνη Γρηγοριάδη : “Σε αυτό το παιχνίδι οι ακαδημίες μας αντιμετωπίζουν τους νικητές της ζωής .Ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση  για όλους μας..Ο Εθνικός θα είναι πάντα κοντά τους και νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να τους έχουμε ως παράδειγμα δύναμης και αυταπάρνησης..”
Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της ομάδας,κύριος Αλέξης Αγγελόπουλος  που παρακολούθησε το παιχνίδι και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους υπευθύνους της ομάδας των special Olympics.
 Ο Προπονητής Θωμάς Μακρής  τόνισε: ” Ο Εθνικός ήταν ,είναι και θα είναι κοντά σε αυτά τα παιδιά ..Με αυτό το ματς θέλουμε να τους τιμήσουμε..Ελεγα στα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια ότι  καλά είναι τα μετάλλια και τα κύπελλα αλλά θα πρέπει να δούν και την άλλη πλευρά της ζωής.. H δυσκολία της ζωής τους έδωσε μια ιδιαιτερότητα και κάθε μέρα προσπαθούν για το καλύτερο..
 Οι δύο τεχνικοί των special Olympics ,Φώτης Δρούγκας και Σωτήρης Ρίζος δήλωσαν χαρακτηριστικά:
Φώτης Δρούγκας: “Ο Εθνικός είναι πάντα κοντά μας και τον ευχαριστούμε για αυτό.. Εμείς προετοιμαζόμαστε για το Ευρωπαικό στην Αμβέρσα και το ματς αυτό είναι σημαντικό και για το κομμάτι  της προετοιμασίας..
Σωτήρης Ρίζος:Παίξαμε ένα φιλικό μαζί με τον Εθνικό Πειραιά όπου είναι στα πλαίσια τα δικά μας  όσον αφορά στις καλοκαιρινές μας δραστηριότητες. Τα παιδιά των Special Olympics είναι ιδιαίτερα παιδιά με ιδιαίτερα χαρίσματα.

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι να το απολαμβάνουμε, να περνάμε ευχάριστα και για δυο ώρες να ξεχνάμε τα προβλήματά μας που για αυτές τις οικογένειες, δεν είναι και λίγα.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους, καλό καλοκαίρι και πάνω απο όλα να έχουν όλοι υγεία.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply