Connect with us

stoplekto

Κοντά στην άνοδο η Αστέρας

Published

on

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο 30λεπτο ο Αστέρας Μενιδίου κατάφερε να γυρίσει  το ματς και να πάρει την νίκη με 5-2 επί του αξιόμαχου συγκροτήματος των Ποντίων και βρίσκεται μιά ανάσα από την άνοδο του στην Β’ κατηγορία

Η Δόξα Ποντίων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μπόρεσε να προηγηθεί στο 15’ με Μαβίδη για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 30’ με τον Τσελεκίδη. Σκορ που διατηρήθηκε σε όλο το υπόλοιπο του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειξαν το καλό τους πρόσωπο και πήραν τελικά τους τρείς πόντους .Ο Ρουμελιώτης στο 47’ μείωσε και έδωσε το σύνθημα με τον Ελευθερίου να πετυχαίνει χατ-τρικ (68’, 75’ πεν.,80’) και τον Τζούμα στο78’.

Να σημειωθεί ότι η Δόξα αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 70’ λόγω αποβολής του Μισαηλίδη γεγονός που την αποδυνάμωσε στα μετόπισθεν.

Στο 60’ ο Τζούμας είχε προσπάθεια στο δοκάρι της εστίας του Ντόνα.

Διαιτητής ήταν ο :Μάλαμας με βοηθούς τους Γουριώτη και Δουλγεράκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκόλιας, Αμανατίδης, Ρουμελιώτης, Λαπκάϊ (81′ Αντωνιάδης), Καϊτανίδης, Κατσίλης, Ζούμας, Ποιμενίδης, Χατήρας, Ελευθερίου, Παλατσίδης (16′ Αλεξανδρόπουλος, 78′ Χρυσοδωρας)

ΔΟΞΑ: Ντόνας Α., Κουτσουκανίδης, Τσελεκίδης (67′ Σονίδης Σ.), Μισαηλίδης, Ρούτζος, Χριστιανίδης (60′ Τέγος), Μαρτσέλος, Τσάτσας, Αθανασόπουλος (83′ Ντόνας Β.), Μαβίδης, Σονίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply