Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Κοντά στην κορυφή ο Αγιος Δημήτριος, επεισοδιακό 7-2 εκτός με τον Αρίωνα

Published

on

Σε ένα ματς με πολλά νεύρα και ένταση, ο Αγιος Δημήτριος συνέτριψε με 7-2 εκτός έδρας τον Αρίωνα με 7-2 και παραμένει στη μάχη της ανόδου.

Εφτασε έτσι τους 35 βαθμούς και είναι στην 3η θέση, ενώ ο Αρίωνας με 4 βαθμούς είναι τελευταίος.

Στο 6′ ο Βλάμης με κεφαλιά έκανε το 0-1, με τον Μπουζιούρη στο 37′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 54′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, γεγονός που προκάλεσε ένταση. Ο προπονητής του Αρίωνα Σταύρος Πολύμος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας πως θα πάρει την ομάδα και θα αποχωρήσει, φωνάζοντας σύμφωνα με το φ.α. «τέτοιες ομάδες θέλετε στην ΕΠΣΑ, σαν τον Άγιο Δημήτριο». Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε, με τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αρώνης κάνοντας το 1-2. Στο 60′ αποβλήθηκε από τον πάγκο ο εκπρόσωπος των φιλοξενούμενων Λάμπρος Παπαδημηξτρίου για εξύβριση σε ποδοσφαιριστ΄΄ες του Αρίωνα, σύμφωνα πάντα με το φ.α. Στο 60′ ο Αρώνης, στο 62′ ο Ρίζος, στο 63′ ο Καρκασίνας, στο 68′ ο Συκαράς σκόραραν, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-6. Ο σπύρος στο 72′ μείωσε σε 2-6, ενώ το τελικό 2-7 διαμόρφωσε στο 76′ ο Χιώτης.

ΑΡΙΩΝΑΣ: Αραστσιάρης, Γκίλλ, Βαρδαξής, Μπέτσικας (74′ Τρακάδας), Ζουμπόπουλος, Καραχάλιος (74′ Αντωνίου), Πολυμερόπουλος, Σπυρής (83′ Μπαλαούρας), Μπουζιούρης, Μπουρλέσης, Ντερβίσι (83′ Σακελλαρόπουλος).

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Κορδάς (72′ Ταταράκης), Καρπέτης, Χιώτης, Πλάκα, Βλάμης, Λεβέντης (81′ Παλόντι), Αρώνης, Καρκασίνας (72′ Ρουμάνο), Ρίζος, Γαβαλάς (81′ Κυριακόπουλος), Συκαράς.