Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κοντά στην παραμονή ο Αθηναϊκός, 1-0 τους άτυχους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Αθηναϊκός, που επικράτησε δύσκολα με 1-0 επί των Αγίων Αναργύρων και πλέον βρίσκεται κοντά στην παραμονή του.

Εφτασε έτσι τους 32 βαθμούς και είναι στην 9η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 28 βαθμούς είναι στην 12η θέση. Θαπρέπει πάντως να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι συάθηκαν πολύ άτυχοι, αφού εκτός από τις ελλείψεις που είχαν, έχασαν και δύο παίχτες στο πρώτο μέρος λόγω τραυματισμού.

Στο 55′ ο Αθηναϊκός κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Σέχι δεν μπόρεσε να νικήσει τον εξαιρετικό Χανιώτη που απέκρουσε. Τελικά στο 79′ ο Χαλούβας πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στέργιος Μαστρογιάννης): Σαμιώτης, Ταρσαναλής, Καραμάνος, Ντοβίνος, Τσάκος, Κατσαούνος, Μουρελάτος (43′ Χαλούβας), Κατσούλας, Σέχι (90+3′ Μπαλίου), Λάιος (82′ Δούμτσης), Μανιάτης (82′ Θανόπουλος).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλιακούδης): Χανιώτης, Δενελάβας, Ζαρκαδούλας, Γενίδογαν (37′ λ.τρ. Γκαγκώσης), Ντούμπερετ, Γεωργαμλής, Ρουμελιώτης (25′ λ.τρ. Τσάμογλου), Χριστοδούλου (84′ Σιαλμάς), Κεχρής, Κατσίβελας, Χαραλάμπου.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΑΧΑΚΗΣ