Connect with us

6ος Όμιλος

Κοντά στην παραμονή το Μοσχάτο, 1-0 τον Πανναξιακό

Published

on

Αγχωτική, δύσκολη, αλλά και πολύ σημαντική νίκη πήρε το Μοσχάτο, που λύγισε την αντίσταση του Πανναξιακού επικρατώντας με 1-0.

Ετσι, η ομάδα του Γιώργου Αρχοντάκη κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκη την τελευταία αγωνιστική παραμένει στην κατηγορία, ενώ υπό προϋποθέσεις ίσως της φτάνει και η ισοπαλία.

Αντίθετα ο Πανναξιακός είναι πλέον σε πολύ δυσκολη θέση, αφού θέλει νίκη επί της Μυκόνου και παράλληλα να μην κερδίσει το Μοσχάτο στον Χαραυγιακός.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 5′ έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία όταν αρχικά το σουτ του Κανελλόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια από πολύ κοντά ο Σαμιώτης έστειλε τη μπάλα άουτ. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 12′ όταν ο Σταύρου μπήκε από δεξιά και με δυνατό συρτό σουτ έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία των γηπεδούχων. Μοναδική καλή στιγμή τους στο 85′ όταν σε σουτ του Πλαστουργου η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Ζαχαράκη και πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, αλλά ο Κραβαρίτης απογειώθηκε και έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ.

Άριστη η διαιτησία των Στάμου, Νυδριωτη, Μαραθωνίτη.

ΑΕ ΜΟΣΧΆΤΟΥ: Κραβαρίτης, Σταύρου, Ζιώβας, Φιαμέγκος, Ιωάννου, Κωνσταντίνου, Σοσάρι (63′ Βλάχος), Σαμιώτης (20′ λ.τ. Νιζάμης)(46′ Ξενάκης), Κανελλόπουλος (63′ Ψυχογιός), Πασαλίδης, Σουλελές (63′ Ζαχαράκης)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Μανδηλαράς, Ζανελάρι (55′ Πλαστουργός), Αργυρός, Κωστόπουλος, Ζαχαριουδάκης, Κύρτσος (82′ Πρεβόλης), Σέμε, Μαναριώτης, Τσουρής, Βαθρακοκοίλης (82′ Ευριπιωτης).