Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο Β. Μαρινάκης

Published

on

Κοντά στη νεολαία και το Πειραϊκό ποδόσφαιρο είναι πάντα ο Βαγγέλης Μαρινάκης . Το απέδειξε για μια ακόμα φορά με την πλήρη ανακατασκευή του Δημοτικού  γηπέδου Αμοργού στα Καμίνια όπου φτιάχτηκε με έξοδα της ΠΑΕ Ολυμπιακό .

Με τον ηγέτη των ερυθρολεύκων , αλλά και τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη είχε συζήτηση  ο Μιχάλης Μουσελής στο περιθώριο της προχθεσινής εκδήλωσης στα Καμίνια. Ο Πειραιώτης παράγοντας ζήτησε από τους δύο κορυφαίους  άνδρες να δώσουν επιτέλους μια λύση στο θέμα του γηπέδου στο ΣΕΦ που ταλαιπωρεί τόσα χρόνια τα σωματεία.. Τόσο ο κ. Μαρινάκης όσο και ο κ. Μώραλης υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν για να δώσουν λύση στο πρόβλημα ώστε ο Κεντρικός Πειραιά

Στην ίδια εκδήλωση με τον κ. Μαρινάκη συνομίλησαν τα ηγετικά στελέχη της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας  Σταύρος Μπάκας και Αντώνης Κανέρης  που προσκάλεσαν τον ηγέτη του Ολυμπιακού να δώσει το παρών στην ετήσια εκδήλωση τους  , τον επόμενο μήνα, όπου θα τον τιμήσουν. Ο κ. Μαρινάκης που αποδέχτηκε την πρόσκληση είχε εγκάρδια συνομιλία και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά Κώστα Χολέβα.