Connect with us

5ος Όμιλος

Κορακάκης και Γρομιτσάρης ανεβάζουν επίπεδο τον Ιωνικό

Published

on

Ο έμπειρος μέσος Γιώργος Κορακάκης, με μεγάλη θητεία στην πρώτη εθνική και ο πολλά υποσχόμενος 22χρονος αμυντικός Χρήστος Γρομιτσάρης προερχόμενος από τον Ατρόμητο αποτελούν δύο ακόμη νέα μετεγγραφικά αποκτήματα του Ιωνικού με τα οποία εμπλουτίζεται και ισχυροποιείται η ομάδα της Νίκαιας ακόμη περισσότερο.

 

Ο 37χρονος Γιώργος Κορακάκης γεννήθηκε στον Πειραιά και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρκά του βήματα στην Αγία Ελεούσα (1990-98). Ακολούθησαν 2,5 χρόνια στον Βύζαντα Μεγάρων για να πάρει μεταγραφή στη Χαλκηδόνα. Αγωνίστηκε σε όλες τις κατηγορίες με τους Νικαιώτες, ενώ ακολούθησε μια τριετία με τον Ατρόμητο (όταν έγινε η συγχώνευση) όπου υπήρξε και αρχηγός.

 

Ο Χρήστος Γρομιτσάρης ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στις Ελπίδες Αγρινίου σε ηλικία 17 ετών ήλθε στην Αθήνα και τον Ατρόμητο. Στο Περιστέρι έχει κάνει προετοιμασίες με την επαγγελματική ομάδα, χωρίς ωστόσο να έχει καθιερωθεί ακόμη.

Ο νεαρός αμυντικός έχει αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια ως δανεικός από τον Ατρόμητο στην Αγ. Παρασκευή (12 συμμετοχές – 1 γκολ), τον ΠΑΟ Ρουφ (13 συμμετοχές – 1 γκολ) και τον Απόλλωνα Σμύρνης πριν πάει στον Βύζαντα.

Με την απόκτηση των δυο ικανότατων ποδοσφαιριστών ο Ιωνικός ενισχύεται τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή. Με την απόκτηση και του Μανώλη Καλλέργη η ομάδα της Νίκαιας ανεβαίνει επίπεδο σε οτι αφορά στον παραγωγικό τομέα καθώς πέραν του Γιάννη Χρυσάφη και των ταλαντούχων νεαρών μέσων που διαθέτει, θα έχει τώρα τον πολύπειρο Γιώργο Κορακάκη και τον επιπέδου σούπερ Λιγκ μέσο Μανώλη Καλλέργη.

 

Στο σημερινό προπονητικό δίτερμα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης αγωνίστηκαν οι τέσσερις από τους πέντε νεοαποκτηθέντες, ( Καλλέργης, Κορακάκης, Σαντριάς, και Βουτσιώτης) ενώ ο Χρήστος Γρομιτσάρης παρακολούθησε την προπόνηση και από αύριο θα ενσωματωθεί στην ομάδα. Τα πρώτα δείγματα γραφής των τεσσάρων ήταν απολύτως θετικά, γεγονός, που άφησε ικανοποιημένο τόσο το Μάρκο Δήμο όσο και τους συνεργάτες του.

 

…και έπεται συνέχεια. Ο κύκλος των μεταγραφών δεν έχει κλείσει στον Ιωνικό καθώς οι επικεφαλής του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας έχουν δρομολογήσει και βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση δύο πολύ σπουδαίων μεταγραφών.

Πρόκειται για ένα επιθετικό επιπέδου Σούπερ Λιγκ το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση αλλά και ενός νεαρού ταλαντούχου αμυντικού.

 

Ο Ιωνικός αποχαιρετά με τον καλίτερο τρόπο το 2013 και είναι έτοιμος να υποδεχθεί το 2014 ιδιαίτερα ενισχυμένος ενωμένος και δυνατός με προοπτική την κατάκτηση του τίτλου.

Οι ευχές της Διοικούσας Επιτροπής ,της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών για υγεία, ευημερία και επιτυχίες ας συνοδεύουν όλους σε όλη τη διάρκεια του νέου έτους κι ας αποτελέσουν σημεία αναφοράς της ζωής τους. Καλή Χρονιά

 

 
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply