Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Κορυφή για Λυκόβρυση

Published

on

Με γκολ του Μήτογλου στο 18′ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Σταματέλου, η Λυκόβρηση κατέβαλε την σθεναρή αντίσταση του Καλαμακίου επικρατώντας με 1-0. Μάλιστα, το τρίποντο αυτό φέρνει έστω και προσωρινά στην κορυφή την ομάδα των βορείων προαστίων έχοντας ένα ματς περισσότερο από τον Άρη Πετρούπολης που παίζει αύριο, Κυριακή. Πάντως, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει την ήττα όμως βρήκαν απέναντι τους έναν εξαιρετική Βιτζηλαίου που όσες φορές χρειάστηκε κράτησε το «μηδέν» για τη Λυκόβρυση. Με τη σειρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαρία να τελειώσουν το ματς στο 81′ και στο 86′ όμως οι προσπάθειες των Ραπτόπουλου και Κολοκοτρώνη δεν βρήκαν στόχο. Να σημειωθεί ότι το Καλαμάκι με αυτή την ήττα έμεινε στους 19 βαθμούς και την 10η θέση.

 

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Μπατζιόπουλος-Τζακος

 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Α. Τζιβελέκης, Κοτόπουλος, Μποφίλιος, Καρανικόλας, Μ. Τζιβελέκης (30′ Καφετζής), Λιάσκος, Γεροντάρης, Κουκοβίνης, Κατσίποδας (75′ Χλωρός), Ιωακειμίδης, Αθανασίου (65′ Χρυσολωράς)

 

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Βιτζηλαίος, Γρομητσάρης, Κορδολαίμης, Θάνος, Αγγελής, Π. Ραπτόπουλος, Κάντριου (91′ Αναστασόπουλος), Μήτογλου, Σταματέλος (87′ Μπούσι), Δ. Ραπτόπουλος, Καπλάνης (79′ Κολοκοτρώνης).