Connect with us

5ος Όμιλος

Κορυφή για Πανθηραϊκό 1-0 τον Ηλυσιακό

Published

on

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Πανθηραϊκός για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου καθώς στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του αξιόμαχου Ηλυσιακού κάνοντας το 2Χ2.

Το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα ήταν ανώτερο παρότι αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες όπως εκείνες των Βαλαβανόπουλου, Παπασάββα και Τσόπελα.

Από την άλλη, ο Ηλυσιακός γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα μετά την πρεμιέρα και το ματς με την Καλλιθέα, παρ’ όλα αυτά απέδειξε ότι στα επόμενα ματς θα παρουσιάσει ακόμη πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Στο α’ μέρος ο Πανθηραϊκός είχε την κατοχή χωρίς να παράξει πολλές φάσεις. Μάλιστα στο 44′ ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων με τον Μαναριώτη να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.

Στο 64′ η ομάδα από του Ζωγράφου έμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Ταβάρες με δεύτερη κίτρινη μετά από αντιπαραθεση που ειχε με τον Μαναριώτη.

Στην επανάληψη, ο Ηλυσιακός πάλεψε το ματς και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 71′ με τον Σουλελέ να βλέπει την κεφαλιά του να βρίσκεται σε ετοιμότητα τον Ζωντό που έδιωξε εντυπωσιακά.

Ένα λεπτό αργότερα ο Πανθηραϊκός σκόραρε με κεφαλιά του Φούαση μετά το κόρνερ του Λούκας. Το τέρμα αυτό αρκούσε ώστε οι γηπεδούχου να πάρουν μια μεγάλη νίκη.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

16′ Κόρνερ Φουάση στο δεύτερο δοκάρι σουτ του Λούκα λίγο άουτ.

29′ Σουτ του Ντούνια από το ύψος της περιοχής έξω.

44′ Ο Μαναριώτης από κοντά σκοράρει αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του βοηθού Κλεπετσάνη.

64′ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ. Μετά από αντιπαράθεση που είχε ο Ταβάρες με τον Μαναριώτη, ο διαιτητής αποβολή τον ποδοσφαιριστή του Ηλυσιακού.

71′ Η σημαντικότερη ευκαιρία για τον Ηλυσιακό. Σέντρα Ρόπα από αριστερά κεφαλιά Σουλελέ εντυπωσιακή επέμβαση του Ζωντού.

72′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ. Κόρνερ Λούκας στο δεύτερο δοκάρι βρίσκεται ο Φουάσης και με κεφαλιά κάνει το 1-0/

78′ Σέντρα Περιάλη από δεξιά πλασέ του Μαναριώτη άουτ.

81′ Η μπάλα έφτασε στον Περιάλη από καλή θ’εση σούταρε άουτ.

90+4 Καλή σέντρα του Κορακιανίτη από αριστερά δεν προλαβαίνει να μπει στην πορεία της μπάλας ο Μαναριώτης.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ζωντός, Χούσα, Φουάσης, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Λούκας, Κόντι (39′ λ.τρ. Περιάλης (86′ Παπασάββας)), Λαμπρόπουλος, Μαναριώτης, Κορέτα, Ντούνιας (56′ Κορακιανίτης).

Σέιτι, Ντούνης, Γκίκα, Νομικός.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιάννης Κατσαρός) Κοντοπίδης, Ζουμπουλάκης, Ρόπας, Παπαδημητρίου, Σαμιώτης (83′ Ξανθόπουλος), Αμανατίδης, Μουκίδης (79′ Κοδνύλης), Ηρακλής (90+3 Χαραλάμπους), Ταβάρες, Νομικός, Σουλελές.