Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κορυφή για Χαλάνδρι

Published

on

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το πρωί της Κυριακής (12/10) το Χαλάνδρι το οποίο επιβλήθηκε με 2-1 του Ηρακλείου, βάζοντας παράλληλα τέλος στο νικηφόρο σερί που έτρεχε το συγκρότημα του Κώστα Ψυρρόπουλου εδώ και δυο εβδομάδες. Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα των Ρόππα-Ζυγούρη έπιασε στην κορυφή το Χαϊδάρι έχοντας συγκεντρώσει από κοινού δέκα βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 42′ χάρις σε γκολ του Σκούμα. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν όμως στο 65′ ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Μπιζάς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στη συνέχεια, το Ηράκλειο δημιούργησε ευκαιρίες, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 80′ με τον Τζανέτο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπράχο αντικαταστάθηκε στο 57′ από τον Νταβαρίνο καθώς χτύπησε στο κεφάλι σε σύγκρουση που είχε με αντίπαλο ποδοσφαιριστή

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Δημήτρης Ζυγούρης – Λουκάς Ρόππας) Βακερλής, Μέρτης (85′ Μπακέας), Παπαδόπουλος, Χαλβαντζής, Καρακάσης, Γεωργουδάκης, Λουκάς, Σκούμας, Πατσιαβούρας (80′ Λαζάρου), Άγγελος-Λάμπρος, Κανέλλος (46′ Μπιζάς).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Κώστας Ψυρρόπουλος) Γιώρας, Μέρτκολα, Κατσούλης, Τριανταφύλλου, Σπανός, Αλεξίου, Δήμας (46′ Δημογιάννης), Αναγνωστόπουλος (24′ Μπράχο (57′ λ.τρ. Νταβαρίνος)), Τζανέτος, Καλιαμπάκας, Λαναράς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply