Connect with us

stoplekto

Κορυφή μέσω Γουδί και… Τριφυλλιακού για τα Πετράλωνα!

Published

on

Μεγάλο διπλό για τα Πετράλωνα που επικράτησαν 3-1 του Αγίου Θωμά στο Γουδί και πάτησαν κορυφή του τρίτου ομίλου μετά την ήττα 1-0 της Τερψιθέας από τον Τριφυλλιακό. Η ομάδα του Χρήστου Κιούρκου πιστοποίησε ξανά το φορμάρισμα της, έφτασε τους 46 βαθμούς, βρίσκεται στο +1 από τους «κυανόλευκους» και άφησε τους «πορτοκαλί» στους 38 πόντους της τέταρτης θέσης.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2’ ο Ρόκο με εμπνευσμένη λόμπα βλέποντας τον Καυκιά εκτός θέσης. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κι άλλες φάσεις, όμως στο 50’ είδαν τον Χατζή να ισοφαρίζει με δυνατό σουτ που κατέληξε στο «παράθυρο» του Δρόσου. Κάπου εκεί, ο Καρούμπαλης ανέλαβε δράση και με εξαιρετική ενέργεια σημείωσε το 2-1 στο 70’, ενώ στο 89’ ο Σπυροπάλη «σέρβιρε» για τον Παπαγεωργίου που έγραψε το τελικό 3-1 σε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό μεσημέρι.

Καλή η διαιτησία των Σύψα Ι., Κασιμάτη Α. και Μητράκου Α.

ΑΓ. ΘΩΜΑΣ (Δημήτρης Μαλιαρίτσης): Καυκιάς, Χάβος, Αλικάι, Ζαρκαδούλας Γ., Χατζής, Ζαρκαδούλας Φ., Θύμιος Δ., Σάλα, Γεωργίου (78’ Μεταξούλης), Μαστρογιάννης (65’ Κατσαρός), Δάβαρης (78’ Φλώρος).

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Χρήστος Κιούρκος): Δρόσος, Βελλής, Κωνσταντίνου, Μπάρκας, Παπαδάκης (58’ Χελιώτης), Λάππας, Καρούμπαλης, Χατζημιχάλης, Ρόκο (85’ Κατσούδας), Μινάι (73’ Σπυροπάλη), Παπαγεωργίου.