Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Κορυφή το Κορωπί με… τριάρα!

Published

on

Την 3η του νίκη σε ισάριθμα ματς σημείωσε το Κορωπί (3-0 τον Νικηφόρο) που φιγουράρει μόνο πρώτο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ!

 

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Η φράση αυτή ταιριάζει .. ταμάμ στην ομάδα του Κορωπίου, βάσει της ονειρεμένης εκκίνησης που έχει πραγματοποιήσει στο πρωτάθλημα! Το συγκρότημα του Αντώνη Καρπούζα, μετά τη χθεσινή εκτός έδρας επικράτηση επί του Νικηφόρου (3-0) βρίσκεται μόνο πρώτο στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, θέτοντας από νωρίς τον όρο του αφεντικού στην κατηγορία Οι “κυανόλευκοι” χρωστάνε πολλά στον επιθετικό Παπαδόπουλο, ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα, πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα της ομάδας του, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος επιθετικός αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου προς την εστία του Νικολάου.

 

Από νωρίς τα ηνία!

 

Η ιστορική ομάδα από την Ανατολική Αττική ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τη συμπλήρωση 5′ στην αναμέτρηση, χάρις σε κεφαλιά του Παπαδόπουλου. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι “χτύπησαν” σε καίρια σημεία, παίρνοντας σχετικά μια εύκολη νίκη. Στο 60′ ο Παπαδόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 75′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να είχε σημείωσε και τέταρτο τέρμα στο 82′, όμως είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Νικολάου. Οι νικητές ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πάντου στο 85′. Διαιτητής ήταν ο Ιωαννίδης.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Νικολάου, Τσούτης (65′ Χαρικιόπουλος), Βενετίδης, Σταφιλάϊ, Φελέκης, Λάϊος (80′ Νάτσης), Αντεριώτης, Παπαβασιλείου, Γιουτζίν, Βαζέχα, Καννελόπουλος (46′ Καλατζής)

ΚΟΡΩΠΙ: Κονδυλόπουλος, Φύτος, Πάντου, Ντεντόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης, Γαλάνης (60′ Τόλιας), Σίγκβο, Ντιόπ (42′ Σπηλιόπουλος), Ανδρεάδης (75′ Θεοφάνου), Παπαδόπουλος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply