Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Κορυφαίος….Αργοναύτης 3-1 την ΑΕ Μαυρός Αετός Ολυμπιάδα – Πέντε λεπτά διακοπή για “εισβολή” αγνώστων…..

Published

on

Μεγάλη νίκη και σπουδαία εμφάνιση από τον Αργοναύτη που επικράτησε στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ της ΑΕ Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα με 1-3 και παράμεινε στην κορυφή της κατάταξης.

Οι νικητές σκόραρε ο Bah sto 15’ με φοβερό σουτ και την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα (0-1).  Στο 71’ ο Μιφτάρι με απευθείας φάουλ στο παραθυράκι του Χριστοδουλάκου (1-2) και στο 85΄όταν οι ποδοσφαιριστές του Αργοναύτη έκρυψαν την μπάλα και ο Zhonga σε άδειο τέρμα σκοραρε για το τελικό 1-3.

Στο 50’ μετά από λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κουβάτσο.

Στο 75’ ο Rama  αστόχησε από τα ένδεκα βήματα καθώς το πέναλτι που εκτέλεσε απέκρουσε ο τερματοφύλακας Χριστοδουλάκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 85’ μετά την επίτευξη του τρίτου τέρματος των φιλοξενούμενων κατά τους πανηγυρισμούς άγνωστοι χωρίς διακριτικά (όπως αναφέρει ο ρέφερι στο φύλλο αγώνα)  μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να διακόψει τον αγώνα για 5’ λεπτά ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να απομακρυνθούν  οι εισβολείς. Στο σημείο αυτό αποβλήθηκε ο Ξυπολητάς για απώθηση αντιπάλου.

Διαιτητής ήταν ο ο Γιανναράκης.

ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδας: Χριστοδουλάκος, Μαρινάκης, Καρασάββας, Λαμπρόπουλος, Αβραμίδης, Καζάλας, Κουβάτσος(81′ Πολίτης), Χάλαρης(71′ Βρέντζος), Ζούγρης, Κανταρτζής(40′ λ.τρ. Σταυριανός), Τσιάκος.

Αργοναύτης: Τσιαβός, Κοντόπουλος(69′ Χωριάτης), Μωχάμεντ, Μελάς, Ματάι, Μιφτάρι, Βοσινάκης, Ξυπολητάς, Cela(69′ Zhonga), Rama, Bah.