Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Κορωπί – Άρης Βούλας 3-1

Παρέμεινε στην πρώτη θέση το Κορωπί

Published

on

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε το Κορωπί μετά τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Άρη Βούλας με 3-1. Οι γηπεδούχοι μπορεί να αγωνίζονταν με δέκα παίκτες για περισσότερο από 70’, λόγω αποβολής του Πάντου στο 20’ με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το «τρίποντο».  Με τη συμπλήρωση 20’ αγώνα ο Παπαδόπουλος έγραψε το 1-0. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 23’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Γαλάνης σημάδεψε το δοκάρι του Κόμπο. Στο 65΄ ήταν η σειρά του Παπαδόπουλου από πλευράς «κυανόλευκων» να δει την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Κόμπο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως ο Ντεντόπουλος έγραψε το 2-0. Στο 80’ ο Άρης μπήκε ξανά στο ματς χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Παππάς, παρ’ όλα αυτά 4’ αργότερα ο Γαλάνης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο  Παπάζογλου με βοηθούς τους Φαμέλη και Οικονόμου

ΚΟΡΩΠΙ (Καρπούζας): Παπαθεοδώρου, Φύτρος, Πάντου, Ντεντόπουλος, Ντούνης, Ιωννίδης, Γαλάνης, Σπηλιόπουλος (75′ Βρούτσης), Κοκκίνης (60′ Ανδρεάδης), Μινάι, Παπαδόπουλος (82′ Τσαουσάι).

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Λουκερίδης): Kόμπο, Τσιαγγάνης, Ντέρτης, Ροδίτης, Διακρουσής, Μανταλώζης, Πολυχρονιάδης (50′ Βειζάι), Μπουλάρι (70′ Μαντακίδης Λ.), Μαντακίδης Π., Παππάς, Διγενής (55′ Παπαγεωργίου).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply