Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Κορωπί – Γλυκά Νερά 4-3

Published

on

Ματς θρίλερ εξελίχθηκε σήμερα στο Κορωπί, με την τοπική ομάδα να λυτρώνεται στο 90΄ με τον Βίλα, απέναντι στα Γλυκά Νερά που έπαιξαν για τριανταπέντε λεπτά στο δεύτερο μέρος με δέκα παίκτες.

Στο 17΄ ο Παντέλης έκανε το 1-0, στο 35΄ ο Λούρμπας ανέβασε στο σκορ σε 2-0. Τα Γλυκά Νερά αντέδρασαν και στο 29΄ μείωσαν με τον Τριανταφυλλόπουλο και στο 32΄ πέτυχαν στην ισοφάριση με τον Βιταλιώτη 2-2. Δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Μπαρδούσης έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ το Κορωπί κάνοντας στο 43΄ το 3-2.

Στο δεύτερο μέρος για δεύτερη φορά τα Γλυκά Νερά ισοφάρισαν το σκορ σε 3-3 με γκολ του Τριανταφυλλόπουλου στο 50΄ (δεύτερο δικό του γκολ). Έξι λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη  ο Παρασχάκης για τους φιλοξενούμενους. Με αριθμητική υπεροχή οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ανατροπή του σκορ. Κάτι που κατάφερε στο 90΄ ο Βασίλης Βίλα.

 

Διαιτητής του αγώνα Αρφάνης, με βοηθούς τους Καραθανάση και Βιτσεντζάτο

 

ΚΟΡΩΠΙ (Αρζένης) Mπονατάκης, Haddad (91΄Αθανασίου), Πάντου, Μπαρδούσης, Ξένος (64΄ Κλήμης), Καρκασίνας, Παντέλης, Βλάχος (91΄ Μπότση), Λούρμπας, Βίλα, Ζαραδούκας

 

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Μιχαήλοβιτς) Βιταλιώτης Λ., Χριστοδούλου, Παρασχάκης, Μανδάλος. Τριανταφυλλόπουλος, Βάρδας, Δρούγκας (55΄ Καπράλος, 89΄ Οτομπάσι), Βιταλιώτης Γ., Λώλος (65΄ Shitshi), Βλάχος, Μαστορόπουλος (77΄ Συμβουλίδης)

 

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης

Πηγή – athlorama.blogspot.com