Connect with us

stoplekto

Κορωπί: Ευχαριστίες για Ιατρική Διάγνωση και Πρόληψη Κορωπίου

Published

on

Μέσα στις πραγματικά δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι και παρά το αντίξοο περιβάλλον που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της, υπάρχουν ακόμη επιχειρήσεις και φορείς που αποδεικνύουν έμπρακτα την στήριξή τους στον ελληνικό αθλητισμό και την αρωγή τους προς τα αθλητικά σωματεία της χώρας που, ως γνωστόν, αγωνίζονται να κρατηθούν ζωντανά και να προσφέρουν την διέξοδο της άθλησης στα παιδιά και τους νέους.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙ απευθυνόμενο για την ιατρική κάλυψη των αθλητών στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, μια μονάδα που δραστηριοποιείται για χρόνια στην πόλη του Κορωπίου παρέχοντας ποιοτικές και υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες σε όλη την περιοχή των Μεσογείων, έτυχε της άμεσης χορηγίας της. Έτσι, η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ προσέφερε τις διαγνωστικές εξετάσεις που χρειάστηκαν τα μέλη της Ομάδας του Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙ πριν την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και θα προσφέρει επίσης κάθε απεικονιστική εξέταση που τυχόν θα απαιτηθεί κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Επιπροσθέτως, η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ προσφέρει Δωρεάν τον προληπτικό έλεγχο της υγείας ΟΛΩΝ των παιδιών των Ακαδημιών του Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙ ώστε οι αθλητές και οι γονείς τους να αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Δ. Ορνάκης δήλωσε για την ανωτέρω χορηγία τα εξής:

«Ο Σύλλογός μας αγωνίζεται επί σειρά ετών για να προσφέρει στα παιδιά και στους νέους της περιοχής μας την διέξοδο της άθλησης ως τον μόνο, ίσως, τρόπο ζωής που μπορεί να τους εξασφαλίσει υγεία και ευζωία. Στην προσπάθειά μας αυτή βρήκαμε και πάλι σύμμαχο και συμπαραστάτη την ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, της οποίας οι φορείς ευχαρίστως ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για τη διενέργεια εξετάσεων προληπτικού χαρακτήρα στους αθλούμενους του Ομίλου. Η χορηγία που μας προσέφερε έχει στόχο την προστασία των παιδιών και των νέων που αθλούνται από μια πληθώρα ενδεχόμενων κινδύνων που συνοδεύουν την άθληση.

Η χορηγία της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ αποδεικνύει το υψηλό αίσθημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των φορέων της, και τη στράτευσή τους στον στόχο της εμπέδωσης της αξίας της Πρόληψης στον γενικότερο πληθυσμό. Αθόρυβα και συστηματικά υλοποιεί σημαντικότατες ενέργειες προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο για τις οποίες και δημόσια την ευχαριστούμε».

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply