Connect with us

stoplekto

Κορωπί: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου…

Published

on

Χαρά και αισιοδοξία γέμισε τους φίλους και τα μέλη του Α.Ο. Κορωπί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του νέου Προέδρου της ομάδας Δημήτρη Ορνάκη

και έδωσαν το «παρών» στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 7 Αυγούστου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορωπίου.

Ιδιαίτερα τιμητική, αλλά και πολυσήμαντη θεωρήθηκε από όλους η παρουσία του Δημάρχου της πόλης Δημήτρη Κιούση, ο οποίος επιβεβαίωσε πως παρά την γενικότερη άσχημη οικονομική συγκυρία, η Δημοτική Αρχή, εξαντλώντας στο έπακρο τα μέσα που διαθέτει, θα εξακολουθήσει να στηρίζει έμπρακτα σε ηθικό και υλικό επίπεδο τους συλλόγους του Κορωπίου και να φροντίζει ώστε να συντηρούνται σε άριστη κατάσταση οι άρτιες αθλητικές υποδομές του τόπου.

Ο Δημήτρης Ορνάκης και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Συλλόγου, δημοσιογράφος Αντώνης Πρέκας παρουσίασαν τις θέσεις και τα πιστεύω του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (παρευρέθη σύσσωμο στη συνάντηση), που συνοψίζονται στις παρακάτω –δημοσιοποιημένες ήδη- αρχές:

 

«Το ιστορικότερο σωματείο των Μεσογείων αλλάζει σελίδα και μπαίνει σε νέα εποχή.

Ξεκινά την νέα αγωνιστική περίοδο με υψηλούς, αλλά ρεαλιστικούς, αγωνιστικούς στόχους και με υψηλά φίλαθλα ιδανικά. Γι αυτό και επέλεξε ως νέο προπονητή\τον πολύπειρο και παλιό γνώριμο (και αγαπημένο) της ομάδας Σταύρο Ηλιόπουλο.

Η ομάδα θα στηριχθεί στο έμψυχο υλικό που ήδη διαθέτει, σε νέα παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της, στις απαραίτητες ενισχύσεις όπου κριθεί αναγκαίο και θα κάνει γενικό προσκλητήριο στην νεολαία της πόλης να ενταχθεί μαζικά στις Ακαδημίες της. Γιατί αυτές θα αποτελέσουν το φυτώριο που θα εγγυηθεί το ασφαλές μέλλον της.

Ύψιστη δύναμη της αποτελεί η αγάπη των Κορωπιωτών. Γι’ αυτό και το άνοιγμα στην κοινωνία θα είναι έμπρακτο. Σε αυτήν ανήκει η ομάδα. Η δική της συμμετοχή, η αλληλεγγύη και η συμπαράστασή της είναι η εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον και απαραίτητος όρος επιβίωσης».

Κατά την διάρκεια της συνάντησης υπήρξε σοβαρός και γόνιμος προβληματισμός, έντονος αλλά εποικοδομητικός και ειλικρινής ανταλλαγή απόψεων με κοινή, όμως, συνισταμένη πως: Φίλαθλοι και διοίκηση μαζί μόνο και συμπορευόμενοι μπορούν να χτίσουνε ένα καλύτερο αύριο για την ομάδα και τα παιδιά μας.

Συμφωνήθηκε, δε, τέτοιου τύπου συναντήσεις να γίνονται συχνότερα και σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ως επισφράγισμα της θέλησης για κοινή πορεία, υπήρξε η εγγραφή νέων μελών, η επαναδραστηριοποίηση παλαιότερων με την ανανέωση της συνδρομής τους και η δέσμευση όλων πως θα ξεκινήσουν εκστρατεία για να πυκνώσουν τις τάξεις των μελών και φίλων της ομάδας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply