Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Κουλούρης: “Να μαζικοποιησουμε το άθλημα στην περιοχή μας”

Published

on

Ομάδα σε στέρεες βάσεις που θα αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα επιδιώκουν να δημιουργήσουν στις τάξεις του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας.

Ξεκινώντας από τον μηδέν και με τις λέξεις “οργάνωση, ηρεμία και βήματα προόδου” να βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας οι άνθρωποι από το σύλλογο των δυτικών προαστίων επιδιώκουν την καθημερινή πρόοδο της ομάδας ούτως ώστε να φτάσει στο σημείο να εγκατασταθεί στις εθνικές κατηγορίες. Ο κ. Κουλούρης και ο κ. Τζέλης καθημερινά σπαταλώντας αρκετά από τον προσωπικό τους χρόνο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε ο Άτταλος να μην θυμίζει σε τίποτα ομάδα που ανήκει στην Β’ ΕΠΣΑ, αλλά σύλλογο που βαδίζει σε επαγγελματικά πρότυπα.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Κουλούρη ο οποίος αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα τόνισε: “Ο στόχος της ομάδας είναι διπλος. Να μαζικοποιησουμε το άθλημα στην περιοχή μας και ευρύτερα με τις ακαδημίες μας και να προχωρήσουμε σε επίπεδο εθνικής κατηγορίας την ανδρική μας ομαδα”.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της ομάδας εκθείασε τον Γιάννη Χλωρό λέγοντας: “Η καλύτερη μεταγραφή μας είναι ο Χλωρος. Θα δείτε εφέτος μεγάλα πραγματα Είναι μέχρι στιγμής ότι καλύτερο έχει η ΕΠΣΑ νομιζω”.