Connect with us

slideshow

Κουμπαρούλης: ”Όνειρο μου η Σούπερ Λίγκα”

Από… σαράντα κύματα έχει περάσει η καριέρα του Θοδωρή Κουμπαρούλη, ο οποίος δηλώνει στην ‘ΩΡΑ των σπορ’ έτοιμος να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο

Published

on

Είναι γεγονός ότι στο ποδόσφαιρο η επιτυχία από την αποτυχία απέχουν ελάχιστα. Αυτό μπορεί να διαπιστώσει κανείς στην περίπτωση του Θοδωρή Κουμπαρούλη, ο οποίος από το ζενίθ και τα επαγγελματικά πρωταθλήματα βρέθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα να αγωνίζεται σε ερασιτεχνικό επίπεδο, το οποίο δεν αρμόζει στην ποιότητα που διαθέτει. Λάθος επιλογές ή περίεργα παιχνίδια της μοίρας; Οι περισσότεροι θα απαντούσαν το πρώτο ωστόσο ο χαρισματικός κεντρικός αμυντικός δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, κάνοντας μια καινούρια προσπάθεια αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Πανελευσινιακού στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο 26χρονος άσος παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην ‘ΩΡΑ των σπορ’, μιλώντας για το Αιγάλεω, την πτώση του ως ποδοσφαιριστής, τον σοβαρό τραυματισμό που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή, αλλά και για τις φιλοδοξίες του.

 

*Ο Θοδωρής Κουμπαρούλης είναι γεννημένος στις 1 Ιουλίου 1987 και ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 9 χρονών στην ομάδα των Σουρμένων. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα σε ηλικία 15 χρονών και το ταλέντο του δεν άργησε να λάμψει….

 

 

-Πότε ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο;

 

”Στα Σούρμενα σε ηλικία 9 ετών περισσότερο για χόμπι. Ουδέποτε τότε μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσα να παίξω επαγγελματικά. Καθιερώθηκα σε ηλικία 15 χρονών όπου η ομάδα συμμετέχει στην Α’ κατηγορία των Αθηνών . Αγωνίστηκα σε ένα τελικό με αντίπαλο το Χαϊδάρι και είχε τύχει στο γήπεδο να βρεθούν οι κ. Γιώργος Χατζάρας και Θωμάς Μητρόπουλος οι οποίοι με παρακολουθούσαν από την Μικτή Αθηνών και τις προεθνικές ομάδες. Στη συνέχεια ήρθαν σε επαφή με την ομάδα και η μεταγραφή μου στο Αιγάλεω πραγματοποιήθηκε”

 

 

-Το πρώτο σου επαγγελματικό συμβόλαιο πότε έγινε;

 

”Σε ηλικία 16 χρονών αγωνιζόμενος στο Αιγάλεω. Η στιγμή ήταν ιδιαίτερη για εμένα αφού βρέθηκα σε ρόστερ ομάδας που συμμετείχε στην Σούπερ Λιγκα”.

 

 

-Η πρώτη συμμετοχή σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας;

 

”Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο ‘Καραϊσκάκη’. Εκεί έτυχε να αντιμετωπίσω τον Ριβάλντο ο οποίος για εμένα ήταν ποδοσφαιρικό είδωλο. Εκείνη τη σεζόν πραγματοποίησαν 17 συμμετοχές και τα πήγα σχετικά καλά”

 

 

-Ήσουν μέλος της χρυσής εποχής του Αιγάλεω. Ποιο ήταν το μυστικό εκείνης της ομάδας;

 

”Οι στιγμές που βίωσα θα μου μείνουν αξέχαστες. Η ομάδα ήταν πραγματικά μια μεγάλη οικογένεια. Στα αποδυτήρια το κλίμα ήταν τρομερό. Σε εκείνη την ομάδα υπήρχαν πολλές μεγάλες προσωπικότητες οι οποίες μετέπειτα έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο.

 

 

-Επόμενος σταθμός στη Νέα Σμύρνη και στον Πανιώνιο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσεις…

 

”Πράγματι… Μεταγράφηκα τον Ιανουάριο του 2008 στον Πανιώνιο, όντας προσωπική επιλογή του μεγαλομετόχου Κωνσταντίνου Τσακίρη. Προπονήθηκα για αρκετούς μήνες με την ομάδα, όμως ένα προσωπικό λάθος είχε σαν αποτέλεσμα να λύσω το συμβόλαιο μου. Όταν κατάλαβα το λάθος μου ήταν αργά”

 

 

-Από τότε η καριέρα του παρουσίαζε πτώση. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

 

”Σίγουρα πρόκειται για πολύ άσχημα συναισθήματα. Παρ’ όλα αυτά, η οικογένεια μου και οι φίλοι μου στάθηκαν δίπλα μου και με στήριξαν. Πλέον, αυτό που μπορώ να πω μετά από δέκα χρόνια είναι ότι έχω μετανιώσει”

 

 

-Πως εξελίχθηκε μετέπειτα η καριέρα σου;

 

”Το καλοκαίρι του 2008 πήγα στην Αγία Παρασκευή που συμμετείχε στην Γ’ Εθνική. Έπαιξα σε όλα τα ματς με την ομάδα να πρωταγωνιστεί και να τερματίζει στη 2η θέση. Μετά αγωνίστηκα στον Ιωνικό στο πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο έπαθα εξάρθρωση στον ώμο κατά την περίοδο της προετοιμασίας σε ένα φιλικό με αποτέλεσμα να μείνω αρκετά πίσω και να μην πάρω τις συμμετοχές που ήθελα. Ακολούθησε το πέρασμα μου από τον Άγιο Δημήτριο όπου τερματίσαμε πρώτοι στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ δίχως ωστόσο να κερδίσουμε την άνοδο”

 

 

Πριν από δυο χρόνια ένας σοβαρός τραυματισμός λίγο έλειψε να σου στοιχίσει τη ζωή. Τι ακριβώς συνέβη;

 

”Αγωνιζόμουν στον Άγιο Δημήτριο και το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στον αγώνα με το Παλαιό Φάληρο στις 11/12/2011. Σε μια διεκδίκηση στον άερα έπεσα άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστώ ολική ρήξη κεντρικής αρτηρίας και να υποβληθώ σε σημαντική επέμβαση, που διήρκεσε πάνω από επτά ώρες. Οι γιατροί μου τόνισαν ότι έπρεπε να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Αυτό δεν γινόταν. Δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζώη μου χωρίς το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, επέστρεψα σε αγωνιστικούς ρυθμούς νωρίτερα από την προκαθορισμένο χρόνο που μου είχαν ορίσει”

 

 

-Το επόμενο βήμα μετά τη σοβαρή περιπέτεια ποιο ήταν;

 

”Το επόμενο καλοκαίρι πήγα στον Πάμισο Μεσσήνης μέχρι τον Γενάρη και στη συνέχεια έπαιξα στον Αχαρναϊκό στο πρωτάθλημα της Γ ‘Εθνικής”

 

 

-Νιώθεις δυνατός;

 

”Έχω κάνει καλή προετοιμασία και νιώθω καλά, αλλά όχι 100% έτοιμος. Θεωρώ ότι άμεσα θα είμαι στο επιθυμητό επίπεδο. Στόχος μου είναι να επανέλθω σε τέτοιο βαθμό που θα μπορώ να αγωνιστώ σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας”

 

 

-Πλέον αγωνίζεσαι στον Πανελευσινιακό. Η ομάδα σου βρίσκεται στην κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ποιοι είναι οι στόχοι σας;

 

”Τυχαίνει να βρίσκομαι στο ρόστερ μιας μεγάλης ομάδας η οποία λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Γίνεται μια καινούργια προσπάθεια στο συγκεκριμένο σωματείο το οποίο στοχεύει στην άνοδο. Θεωρώ ότι έχουμε τη δυνατότητα να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Άλλωστε η διοίκηση φροντίζει ώστε να δουλεύουμε με σωστό πλάνο”

 

 

-Πως κρίνεις το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;

 

”Είναι πολύ καλό το επίπεδο. Αρκετοί ποδοσφαιριστές λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν στις επαγγελματικές κατηγορίες αγωνίζονται στη συγκεκριμένη κατηγορία στην οποία προσδίδουν κύρος. Όλες οι ομάδες είναι ισάξιες, υπάρχει ποιοτικό υλικό και θεωρώ ότι θα είναι ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος”

 

 

-Το πιο ευχάριστο γεγονός που έχει συμβεί στην μέχρι τώρα πορεία σου ποιο είναι;

 

”Η στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο Καραϊσκάκη και έπαιξα απέναντι σε ένα μεγάλο σύλλογο, καθώς επίσης και το γεγονός ότι αντιμετώπισα έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που ακούει στο όνομα Ριβάλντο”

 

-Εκτός από τον τραυματισμό σου, υπήρξε κάποιο άλλο κομμάτι που σε επηρέασε αρνητικά στην καριέρα σου;

 

”Κάτι ιδιαίτερο όχι, όμως αισθάνομαι απογοητευμένος για τη χώρα μας η οποία χρόνο με το χρόνο κάνει βήματα πίσω”

 

 

Χωρίς πολλά-πολλά…

 

-Καλύτεροι συμπαίκτες;

”Γιώργο Αλεξόπουλος, Μανώλης Ψωμάς, Νικήτας Τουρνάς, Αντώνης Πετρόπουλος”

 

-Δυσκολότερος αντίπαλος;

”Περρόνε και Μάντζιος”

 

-Καλύτερος προπονητής;

”Γιώργος Χατζάρας”

 

-Φώτης Θανέλλας (προπονητής Πανελευσινιακού);

”Άγιος άνθρωπος και ήρεμη δύναμη που διαχειρίζεται τα πάντα με αυτοσυγκράτηση”

 

-Χρήστος Γιαλιάς (Πρόεδρος Πανελευσινιακoύ)

”Κύριος και τηρεί το λόγο του”

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply