Connect with us

5ος Όμιλος

Κουναλάκης και Γιούγκας στον ΑΟΑΝ

Published

on

Με τον αγωνιστικό σχεδιασμό να προχωράει κανονικά, δύο ακόμη μέλη της περσινής ομάδας που στέφθηκαν πρωταθλητές Λασιθίου και έδωσαν στον ΑΟΑΝ το δικαίωμα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο δυναμικό της. Πρόκειται για τους Γιώργο Κουναλάκη και Γιάννη Γιούγκα, με τον πρώτο να αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και τον δεύτερο ως αμυντικός και ανασταλτικός μέσος. Νεαρά και ταλαντούχα παιδιά τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019/2020, μιας και άπαντες στο σωματείο κοιτάζουν όχι μόνο το παρών, αλλά ιδιαίτερα το μέλλον.
Ο 17χρονος τερματοφύλακας διαθέτει μεγάλο ταλέντο και έχει θέση στο δυναμικό της ομάδας, ως μια από τις τρεις λύσεις που θα χρειαστούν στη θέση αυτή και τις υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στο «κυανόλευκο» ρόστερ τον περασμένο χειμώνα και γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων με την αξία του και αναμένεται να είναι μια αξιόπιστη λύση για την ομάδα.