Connect with us

6ος Όμιλος

Κουρμπανάς: “Χαρούμενοι αλλά το μυαλό μας από αύριο στρέφεται στα μπαράζ”

Published

on

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Εθνικού Πειραιά, Νίκος Κουρμπανάς, μετά τη νίκη απέναντι στη Ρόδο που σήμανε και την κατάκτηση του τίτλου.

Με δηλώσεις του stoplekto.gr και αναφερόμενος στο ματς τόνισε:

Ηταν μια μεγάλη νικη για την ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιζε την επιβίωση του και αυτό έλεγε πολλά. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο τακτικά. Δεν απειληθήκαμε σε καμία φάση του αγώνα σε αντίθεση με εμάς που είχαμε καλές στιγμές. Στο β’ ημίχρονο, ο αντίπαλος παίζοντας με λιγότερο παίκτη προσπάθησε αλλά ήμασταν σοβαροί, πειθαρχημένοι και σε αυτό το κομμάτι και πήγαμε σε τελικές προσπάθειες. Από τη στιγμή που ο αντίπαλος που έμεινε με εννέα παίκτες έπρεπε να τελειώσουμε το ματς αφού βγάλαμε φάσεις. Το ματς όμως είχε αυξημένο βαθμό δυσκολίας αφού ο αντίπαλος έπαιζε την κατηγορία”.

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Κουρμπανάς εξήρε το εγκώμιο των Θύμιου Γεωργούλη και Νίκου Νεντιδη λέγοντας:

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτη η πρωτιά οφείλεται στους δυο προηγούμενος προπονητές τον Θύμιο Γεωργούλη και Νίκο Νεντίδη. Αυτά τα παιδιά έκαναν σημαντικές νίκες. Εγώ χρεώνω στον εαυτό μου το τελευταίο ματς που ήταν καθοριστικό.

Συμβολή περισσότερη έχουν οι δυο προηγούμενο προπονητές”.

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στο κόσμο της ομάδας υποστηρίζοντας:

“Ο κόσμος της ομάδας είναι φυσιλογικό να είναι χαρούμενος. Μετά από χρόνια κατακτάει η ομάδα το πρωτάθλημα και διεκδικεί την άνοδο στην Football League. Είναι ένας κόσμος απαιτητικός που ακολουθεί και αγαπάει την ομάδα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε ο Εθνικός να επιστρέψει στην Football League”.