Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κουσάνας: ‘Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κλείσει ο κύκλος’

Published

on

Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ο Γιάννης Κουσάνας αποτελεί παρελθόν για τον πάγκο του Χολαργού. Μετά από εννέα χρόνια δουλειάς, αφοσίωσης και διακρίσεων, οι δύο πλευρές αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός τεχνικός είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Έτσι, οι διακοπές του θα αρχίσουν από νωρίς φέτος ενώ θα μπορεί να εξετάσει κάθε πρόταση με ηρεμία.

Από τα εννέα χρόνια παρουσίας του, τα τελευταία τρία διατέλεσε προπονητής του συλλόγου και μάλιστα με επιτυχία. Χαρακτηριστικό είναι ότι η ομάδα του διεκδικούσε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, όμως δεν τα κατάφερνε για λίγο. Την πρώτη του χρονιά οι κυανόλευκοι τερμάτισαν δεύτεροι, πέρυσι στην τρίτη θέση, όπως και φέτος αφού τελικά Δόξα Βύρωνα, Χαϊδάρι και Αιγάλεω έκλεβαν την δόξα και το τρόπαιο.

Φεύγοντας ο 40χρονος προπονητής έκανε έναν απολογισμό της θητείας του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όσους συνεργάστηκε. Χαρακτηριστικά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, σημείωσε: ”Μετά από έξι χρόνια ως ποδοσφαιριστής και τρία χρόνια ως προπονητής, έφτασε η στιγμή της αποχώρησης μου από την ομάδα. Πιστεύω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κλείσει αυτός ο ωραίος κύκλος. Ο Χολαργός όλα αυτά τα χρόνια έκανε πρωταθλητισμό και καθιερώθηκε μέσα στις πιο μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Εργάστηκα σε ένα σύλλογο με μεγάλη δυναμική που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει στα επόμενα χρόνια. Τέλος, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από την διοίκηση αλλά και τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία που είχα και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια.” 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply