Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κουσάνας: “Μικρό το δειγμα για να εξάγουμε συμπεράσματα”

Published

on

Αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του 1ου ομίλου στην Α’ ΕΠΣΑ μαζί με τον Ήφαιστο Περιστερίου αφού με το πέρας των 3 πρώτων αγωνιστικών .

Ο λόγος για τον ΑΟΤ Αλίμου ο οποίος χθες προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ και ο προπονητής, Γιανης Κουσάνας εχει καθε λογο να ειναι ικανοποιημένος.

Ο άνθρωπος που έχει χτίσει αυτό το εξαιρετικό δημιούργημα δεν αρνήθηκε να μιλήσει για το χθεσινο ματς λεγοντας

Ευχαριστημένοι ειμαστε από την πρόκριση στην επόμενη φάση για να παραμείνει η θετική αύρα στην ομάδα μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Θέλαμε να παραμείνουμε στο κλίμα αυτό.

Παρ’ όλο που κάναμε αλλαγές στην ενδεκάδα σταθήκαμε αρκετά καλά. Τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν έδειξαν καλό πρόσωπο και όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής, παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα με νεανικό ρόστερ. Εχει ενέργεια σαν ομαδα και ειναι αρκετά υπερήφανη σαν δυναμική και σαν σύλλογος και πάμε να πάρουμε κάτι θετικό για να συνεχίσουμε την καλή πορεία”.

Ερωτηθεις για τα συναισθήματα που επιστρέφει στον Υμηττό ως αντίπαλος, ο εμπειρος κοουτς δηλωσε

“Σίγουρα αισθάνομαι ομορφα γιατί συνεργάστηκε και έχω να σκέφτομαι τα καλύτερα. Από εκεί και πέρα, θα κοιτάξω για 90′ το καλύτερο για τους Τραχωνες”.

Σε ερωτηση για το που οφειλεται η εξαιρετικη πορεια της ομαδας στο πρωτάθλημα και εάν θεωρεί οτι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, ο Γιαννης Κουσανας ειπε

“Δεν θεωρώ ότι κάποιο κριτήριο τα τρια ματς γιατι ειναι μικρό αυτό το δειγμα. Σιγουρα σταθερότητα σαν ομάδα αλλά δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να πουμε ότι παμε για πρωτάθλημα γιατί ειναι μικρή η περίοδος. Σιγουρα εχουμε ξεκινήσουμε καλά και σεε αυτο οφείλεται οτι εμεινε ο περσινος κορμος αλλά και οι σημαντικές προσθηκες που εγιναν.

Θα πρέπει να περάσει το 1/3 του πρωταθλήματος για να βγάλουμε συμπεράσματα”.

Για το ματς της Κυριακης εκτος μαχης εχουν τεθει οι τραυματιες Πελεκασης και Δημογιαννης.