Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κουτσουδάκης: «Πλήγμα ο Τσιπλάκης – Στόχος: Ανοδική πορεία»

Published

on

Με μοναδικό απόντα τον Θανάση Τσιπλάκη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟ Ρουφ ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα στην Αγία Παρασκευή με την ομώνυμη ομάδα. Ο τεχνικός της ‘Αούστρια’ βλέπει το σύνολο του να βαδίζει από νίκη σε νίκη και ευελπιστεί σε νέο θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, επέστησε την προσοχή στους παίκτες και φρόντισε να ρίξει τους τόνους παρά τις τέσσερις σερί νίκες.

Σε δηλώσεις του με αφορμή την ακόλουθη αναμέτρηση, ο 41χρονος προπονητής μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής, την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου, αλλά και την σοβαρή απουσία του 26χρονου άσου. Αναλυτικά, υποστήριξε: «Καλούμαστε να δώσουμε έναν δύσκολο αγώνα με μια πολύ καλή ομάδα, όπως η Αγία Παρασκευή. Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, γιατί κι εμείς βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Την προηγούμενη αγωνιστική παίξαμε σε ουδέτερο γήπεδο λόγω της απεργίας, όμως οι παίκτες μου συμπεριφέρθηκαν σωστά και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την δίκαιη νίκη τους. Η Θύελλα Αγίου Δημητρίου παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική και σίγουρα την αδικεί η βαθμολογική της θέση, αλλά θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και μετά την αναγκαστική αλλαγή του Τσιπλάκη. Δυστυχώς, είναι πλήγμα για εμάς η απουσία του. Είναι από τους πιο έμπειρους και του ευχόμαστε να επιστρέψει κοντά μας γερός και δυνατός. Εμείς κοιτάμε διαρκώς μπροστά. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε, είμαστε νεανική ομάδα και στόχος είναι να πρωταγωνιστούμε, γιατί η φανέλα του Ρουφ είναι βαριά. Με χαροποιεί η βελτίωση, η πειθαρχία και η όρεξη των παικτών για να ανέβουμε επίπεδα όλοι μαζί.»

Περίπου δίμηνη η απουσία του Τσιπλάκη

Άσχημα ήταν τα μαντάτα για τον τραυματισμό του Θανάση Τσιπλάκη στην αναμέτρηση του προηγούμενου Σαββάτου. Ο πολυσύνθετος μέσος υπέστη κάταγμα έσω πλατύ, δηλαδή κάταγμα στο κόκκαλο του γονάτου και θα απουσιάσει ενάμιση με δύο μήνες από την ενεργό δράση. Παρ’όλα αυτά είναι δίπλα στην ομάδα και στηρίζει τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Εκείνοι με την σειρά τους έβγαλαν μία selfie συμπαράστασης στην προπόνηση της Δευτέρας και την ανέρτησαν στο Facebook.

11316697