Connect with us

Uncategorized

Κούστας: “Να πρωταγωνιστήσουμε” (video)

Published

on

Μέσω δήλωσης του στην ιστοσελίδα μας ο τερματοφύλακας του Ηλυσιακού, Κώστας Κοντοπίδης τοποθετήθηκε αναφορικά με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει έρθει σε ρίξη με τη διοίκηση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε:

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι όσα γράφτηκαν και ανέφεραν προσωπικά εμένα τον ίδιο δεν ισχύουν. Ουδέποτε η ομάδα συμπεριφέρθηκε σε εμένα με αυτό το τρόπο και θα ήθελα να διαψεύσω όλα αυτά που αναφέρθηκαν.

Σκληρή δουλειά, χαμηλοί τόνοι και υψηλοί στόχοι. Αυτό είναι τα σύνθημα που βγήκε από τα…. χείλη του προπονητή του Άγιου Ιερόθεου, Νίκου Κούστα μετά την πρώτη προπόνηση της ομάδας που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 24 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος υπογράμμισε: Από τη μεριά μου να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε ολα τα σωματεία και σε όλε τις ομάδες που ξεκινούν με όνειρα και φιλοδοξίες. Για εμάς είναι μια πολύ σημαντική χρονιά διότι πρέπει να εδραιωθούμε στην κατηγορία αυτή. Πρέπει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί διότι η ομάδα έχει μεγάλη προίκα από το γεγονός ότι τερμάτσιε πέρυσι στην 3η θέση για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική. Αυτομάτως έχει ανέβει ο πήχης για την ομάδα και κακά τα ψέματα στόχος μας αποτελεί να πρωταγωνιστησουμε, και εάν μπορέσουμε να έρθουμε σε μια θέση πιο υψηλή σε σχέση με αυτή που πλασαριστήκαμε πέρυσι. ΓΙ αυτόν ακριβώς το λόγο η διοίκηση φρόντισε να ενισχύσει την ομάδα στις θέσεις που θέλαμε ακριβώς με τους παίκτες ακριβώς που χρειαζόμασταν. Μας έχει κάνει θα έλεγα όλες τις επιθυμίες μας πραγματικότητα και αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία. Μόνο με υγεία και σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας’.

Όσον αφορά το μεταγραφικο κομματι ο Νίκος Κούστας είπε

Σίγουρα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αυτή τη στιγμή που ξεκινάμε την προετοιμασία μας θεωρούμε ότι το ρόστερ μας είναι όπως ακριβώς θα το θέλαμε. Βέβαια μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά εφόσον δούμε ότι προκύπτει κάτι θα το συζητήσουμε με τη διοίκηση

Σε ερώτηση εαν αποτελεί προβλημα το γεγονος οτι δεν εχει γινει σαφη η ημερομηνία έναρξης, ο Νικος Κουστας ειπε

Σίγουρα είναι κάτι το αρνητικό όχι τόσο επειδή δεν γνωρίζουμε τους αντιπάλους μας, επειδή δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία έναρξη που μπορεί να είναι αρνητικό για τις ομάδες.

Ερωτηθείς εάν τον προβληματίζει το γηπεδικό πρόβλημα, ο νεαρός προπονητής είπε:

Αρκετά, βέβαια εδώ θέλω να πω για τη διοίκηση ότι έχει φροντίσει να μας έχει σε ένα γήπεδο που είναι καινούργιο. Μπορεί λοιπόν να έχουμε φύγει από την έδρα μας, όμως βρισκόμαστε σε ένα γήπεδο που μπορούμε να δουλέψουμε’.