Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κράτησε και τον Μπούγια το Καματερό

Published

on

Στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Μπούγια προχώρησε το Καματερό διατηρώντας στις τάξεις της ομάδας ένα πολύτιμο «εργαλείο». Ο 30χρονος μέσος δέχθηκε αρκετές προτάσεις από συλλόγους Γ’ Εθνικής, καθώς την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 27 (2.212′) θετικές εμφανίσεις, όμως προτίμησε να ενισχύσει τη νέα προσπάθεια υπό τις οδηγίες του Γιώργου Αλεξόπουλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «νερατζούρι»:

«Άλλη μια επιτυχία καταγράφηκε για την διοίκηση του ΠΑΟ Καματερού με την παραμονή για ένα ακόμη χρόνο του Κώστα Μπούγια. Ο βραχύσωμος μέσος συναντήθηκε με τους ιθύνοντες της ομάδας και συμφώνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του και την νέα σεζόν. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δέχτηκε αρκετές προτάσεις συνεργασίας από άλλες ομάδες και μάλιστα από συλλόγους Γ’ Εθνικής ωστόσο εκτίμησε την σωστή τήρηση, από πλευράς διοίκησης, των συμφωνηθέντων όσο και την οργάνωση του σωματείου.

Ο Κώστας Μπούγιας αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και μάλιστα είναι από τα αναγκαία «γρανάζια» της μεσαίας γραμμής. Η παρουσία του προσδίδει κύρος στο στήσιμο της ομάδας, έχει την ποδοσφαιρική άνεση να μεταφέρει την μπάλα στους επιθετικούς ενώ ξέρει να “διαβάζει ” το κάθε παιχνίδι και να κάνει τις ανάλογες κινήσεις μέσα στο ματς.

Η διοίκηση, δια του Γρηγόρη Ραζάτου, κινήθηκε με μεθοδικότητα σε όλες αυτές τις ανανεώσεις, συνυπολογίζοντας τις υπηρεσίες που πρόσφερε κάθε παίκτης. Μια από αυτές ήταν και του Κώστα Μπούγια που κρίθηκε ως αρκετά πολύτιμος για το σωματείο και συμφώνησε με τον έμπειρο μέσο.»