Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κράτηση για τα… μπαράζ το Ηράκλειο

Published

on

Αρκετοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν μετά την ισοπαλία με τον Πανερυθραϊκό αλλά και την ήττα από τον Άγιο Δημήτριο, ότι το Ηράκλειο διένυε περίοδο αγωνιστικής κρίσης. Δυο εβδομάδες ωστόσο φάνηκαν να είναι αρκετές για τους επίδοξους κριτές αφού στο ματς της Κυριακής με το Θρίαμβο, οι πρωτοπόροι του 1ου ομίλου ισοπέδωσαν τους πράσινους επικρατώντας με 5-0. Οι ‘νερατζούρι’, με αυτό το τρίποντο έκαναν… κράτηση για τα μπαράζ, αφού χρειάζονται πλέον ένα τρίποντο στα τελευταία πέντε ματς για να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές. Ασφαλώς το ματς δεν αντέχει σε κριτική αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι ενώ αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι σκόραραν πέντε διαφορετικοι ποδοσφαιριστές. Στο 10′ ο Καλημέρης έγραψε το 1-0, με τον Καλιαμπάκα στο 32′ να διπλασιαζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 51′ ο Τζανέτος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να έρθει ο Χίσο στο 71′ και να σημειώσει το 4-0. Στο 89′ ήταν η σειρά του Μπράχο να δει το όνομα του να αναγράφεται στον πίνακα των σκόρε διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Αλευρής, Ζαχαρόπουλος, Συμεωνίδης, Ζαγκλής, Θεμελίδης, Τσιούγκος, Χατζίου, Λιόσης (71′ Ελ Ράντυ), Σαλαπάτας, Μαστρογίαννης (52′ Κατσορίδας), Μαντακίδης (46′ Παππάς)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μπακόλας, Μέρτκολα, Χατζής, Τριανταφύλλου, Τζανέτος, Σπανός (45′ Αναγνωστόπουλος), Αλεξίου, Καλημέρης, Καλιαμπάκας, Χίσο (74′ Καφετζής), Σαμαράς (79′ Μπράχο)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply