Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Κρέμασε” τα γάντια του ο Άκης Χριστοφής

Published

on

Την απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του γάντια πήρε ο Άκης Χριστοφής. Ο έμπειρος γκολκίπερ μετά από ένα 18χρονο ταξίδι στα γήπεδα και σε ομάδες της ΕΠΣΔΑ, αποχαιρέτισε χθες τα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής, στο φιλικό που έδωσε η Λαμπερή στα Μέγαρα με τον Μεγαρικό.

Ο Άκης αντικαταστάθηκε στο 60′, γνωρίζοντας την αποθέωση του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο, με τους συμπαίκτες του να τον συνοδεύουν προς την έξοδο αγκαλιά.

Ο ίδιος με επιστολή που μας έστειλε λέει το δικό του “αντίο” στον κόσμο της Δυτικής Αττικής:

“Μετά από πολλή σκέψη, παίρνω την απόφαση να σταματήσω την ενεργό δράση σαν ποδοσφαιριστής “να κρεμάσω τα γάντια μου και εγώ με την σειρά μου”. Μετά από 18 χρόνια παρουσίας σε ομαδικό πνεύμα, υπηρετώντας ομάδες της Δυτικής Αττικής όπως ο Ακράτητος, ο Ίκαρος Ασπροπύργου, ο Ατρόμητος Ελευσίνας και την μεγάλη μου αγάπη την ΛΑΜΠΕΡΉ Ελευσίνας, ήρθε αυτή η δύσκολη απόφαση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με ανέχθηκαν και ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλους όσους παρεξήγησα – παρεξηγηθηκα. Κρατάω όλες τις στιγμές που με ταξίδεψαν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές παράγοντες και συμπαίχτες, διαιτητές, γιατρούς, παρατηρητές, την ΕΠΣΔΑ…και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην οικογένεια Λάσκου. Στην κυρία Αθανασία Λάσκου που την έχω σαν δεύτερη μάνα και στον υπέροχο άνθρωπο μαχητή και παράδειγμα της ζωής Μελέτη Λάσκο . Τον δάσκαλο πολλών ανθρώπων!
Υγ1 : Συνεχίζω να υπηρετώ το ποδόσφαιρο από άλλο πόστο. Εκείνο του προπονητή ξεκινά, αλλά ταξίδι με νέους στόχους….κάτοχος πια Ουέφα C και πάμε για το επόμενο…
Υγ2 : εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”.