Connect with us

stoplekto

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Μπολοβίνος του Αετού Κορ.

Ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου

Published

on

Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια κρέμασε ο ποδοσφαιριστής του Αετού Κορυδαλλού Αλέξης Μπολοβίνος μετά από πολυετή παρουσία στα Πειραϊκά γήπεδα , λόγω ορίου ηλικίας .
Αμέσως τον αγώνα με τον Παννεαπολικό έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Αφού σας ευχαριστήσω όλους και για όλα ,θα ήθελα πρώτα να πω πως ο Αετός είναι μακράν το καλύτερο σωματείο στο οποίο έπαιξα .Έχω παρά πολλά να πω για όλη μας την τριετία αλλά δεν θα το κάνω ,γιατί με τα πολλά λόγια ίσως χάνονται τα συναισθήματα που είναι και τελικά αυτά που αξίζουν».
Από τη διοίκηση του Αετού Κορυδαλλόυ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Συγχαίρουμε το προπονητικό τιμ και τους παίκτες για την προσπάθεια τους όλη τη σαιζόν η οποία έφερε πολλά καλά αποτελέσματα. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί σε όλο το πρωτάθλημα αγωνιστήκαμε στο πλαίσιο των αρχών μας του ευ αγωνίζεσθαι .
Με λύπη μας όμως, αποχαιρετούμε τον ποδοσφαιριστή μας Αλέξη Μπολοβίνο που για 25 χρόνια συνολικά τίμησε το Πειραϊκό ποδόσφαιρο και του ευχόμαστε τα καλύτερα και να ξέρει ότι η πόρτα του Αετού είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτόν.
Τέλος συγχαίρουμε την ομάδα του Παννεαπολικού για την αξιοπρεπή στάση της στον τελευταίο μεταξύ μας αγώνα. Τέτοιες συμπεριφορές προάγουν το ποδόσφαιρο .Τους ευχόμαστε καλή επάνοδο στην Α’ Κατηγορία »

Α.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply