Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Νίκος Μακρής…

Published

on

Ενας από τους καλύτερους αριστεροπόδαρους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα γήπεδα του Πειραιά και όχι μόνο, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο λόγος για τον Νίκο Μακρή, που με τη φανέλα κυρίως του Κερατσινίου αλλά και αρκετών άλλων ομάδων έγραψε τη δική του σελίδα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…

Την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο ίδιος…

Αναλυτικά…

Φιλαράκια μου,
Ήρθε και η ώρα μου λοιπόν…
Έπειτα από 32 χρόνια ευτυχίας στον χώρο του αθλητισμού ήρθε η ώρα να κρεμάσω τα ποδοσφαιρικά μου παπουτσάκια που τόσο αγαπώ.
Μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα μου η ομάδα του Κερατσινίου που αγωνίστηκα από μπόμπιρας 6 ετών έως και 26. Ήθελα , προσπάθησα το κάτι παραπάνω. Έχω απωθημένα. Ήμουν από τα παιδιά που έκαναν μεγάλα όνειρα.
Τυχερός που ήμουν ταυτόχρονα στην γενιά της αλάνας. Που το ποδόσφαιρο διαρκούσε 4-5 ώρες τη μέρα και έπειτα πηγαίναμε και την προπόνησή μας.
Το ποδόσφαιρο μου χάρισε πανέμορφες στιγμές, διακρίσεις, φιλίες, ταξίδια….αλλά και πίκρες, απογοητεύσεις και ξενύχτια…
Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζω το έκανα με φιλότιμο, σεβασμό και μεγάλη προσπάθεια εντός και εκτός αποδυτηρίων.
Δε ξέρω αν θα ασχοληθώ με τον χώρο από εδώ και πέρα καθώς προτεραιότητά μου είναι η οικογένειά μου και η δουλειά μου και νομίζω ήρθε η ώρα να κάνω πρωταθλητισμό σε αυτά.
Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους έναν προς έναν που συνεργάστηκα, τους 100αδες συμπαίκτες, τους προπονητές, παράγοντες και φυσικά τους πρώην συναδέλφους και αγαπητούς δημοσιογράφους που μόνο εγώ ξέρω τι τραβάνε.

ΥΓ: Το νου σας ρεμάλια του Αστέρα. Το νου σας. Θα είμαι δίπλα σας μέχρι τέλους…αλλά κουτσός!