Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Κρίθηκαν οι άνοδοι από τη Γ΄ Πειραιά

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Ξανά στη Β’ Πειραιά η ΑΕ Νίκαια- Ανήλθε για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Πήγασος Αγίου Διονυσίου 

 

ΑΕ Νίκαιας- Φοίνικας Αγίας Σοφίας 1-0 

 

Λύτρωση και άνοδος στο 90′ για την ΑΕ Νίκαια. Το ιστορικό σωματείο κατάφερε να ξεπεράσει δύσκολα στο τέλος με 1-0 τον ψυχωμένο Φοίνικα Αγίας Σοφίας και εξασφάλισε και μαθηματικά την επάνοδό του στη Β’ Πειραιά.

Το “χρυσό” γκολ για τους νικητές πέτυχε στο 90′ ο Καζιάνης.

Διαιτήτευσε ο Γιανναράκης.

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ: Σπάλας, Καπλανίδης,Πασαμιχάλης, Σάββας, Καζιάνης, Τριανταφύλλης, Παπακίτσος, Νάνος, Μαυρούδης(70′ Αγουρσαλίδης), Πρέλα, Βόργιας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Βλαχόπουλος, Γούτης, Κανάρης, Κατσικούρης, Ηλιάκης, Μπερίκος(70′ Κωστούρος), Τζιράκης, Χαϊδάκης, Περάμαντζης, Παπαφώτης, Λαγούδης(80′ Αγοριανίτης).

 

 

ΑΣ Κωφών- Πήγασος Αγίου Διονυσίου 1-2 

 

Ιστορία έγραψε σήμερα ο Πήγασος Αγίου Διονυσίου. Η ομάδα του Παναγιώτη Παπαδόπουλου λύγισε τον ισχυρό ΑΣ Κωφών με 2-1 και πήρε την άνοδο στην Β’ Κατηγορία για πρώτη φορά από την ίδρυσή του πριν δέκα χρόνια. Από την άλλη ο ΑΣ Κωφών, αν και τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια, με δύο ήττες στα πλέι οφ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το βαθμολογικό του πλεονέκτημα.

Ο Πήγασος μπήκε αποφασισιστικά στο ματς και πήρε το προβάδισμα με τον Τραμουντάνα στο 15′, για να διπλασιάσει στο 38′ ο Δαρείου.

Οι Κωφοί δεν ήταν κατώτεροι και πάλεψαν γενικά το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι έμειναν στο 43′ με δέκα, λόγω αποβολής του Γιασιά. Είχαν δύο δοκάρια με τους Μελαμπιανάκη και Κουράκο. Ο τελευταίος είχε σκοράρει και στο 34′, τέρμα το οποίο ακυρώθηκε σαν οφσάιντ. Γενικά ο ΑΣ Κωφών έχει παράπονα από τις υποδείξεις των βοηθών Καρακελέ και Σηφάκη, καθώς “φωνάζουν” και για οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του Πήγασου.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Χρήστου Μελανιφίδη ήταν να μειώσει με τον Καλαϊτζόγλου στο 73′.

Στο 90′ έμεινε με δέκα και ο Πήγασος, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γιαννακόπουλος, ο οποίος είχε μπει στο ματς σαν αλλαγή στο 83’…

Διαιτήτευσε ο Γεωργόπουλος.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Γουσγουνέλης, Μητρόπουλος, Μιχάλης, Κουράκος, Τζεγιαννάκης, Σφυρής(75′ Ανδρικάκης), Τσορτανίδης, Καλαϊτζόγλου(58′ Πολυχρονίδης), Γιασιάς, Μελαμπιανάκης, Βασίλης(58′ Λάππας).

ΠΗΓΑΣΟΣ: Καραμπλιάς, Σταυρόπουλος, Μαστρόκαλος Λ., Γαρμπιδάκης, Περιβολάρης, Χριστόπουλος, Χρυσογονίδης(69′ Δάγκος), Σταματίου(83′ Γιαννακόπουλος), Δαρείου(83′ Μπέκα), Τραμουντάνας(76′ λ.τρ. Τιγκάκης), Καρτσονάκης(69′ Κουρτέσης).