Connect with us

stoplekto

Κρίμα για το άμοιρο Πειραϊκό ποδόσφαιρο…

Published

on

Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια στερεύουν , η σκέψη σταματά και η αγανάκτηση  ξεπερνάει τα όρια . Κανένας σοβαρός ανθρώπινος νους δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τέτοιο σενάριο . Στην περίπτωση αυτή σηκώνουμε τα χέρια . Για να συμβούν όλα αυτά τα –πρωτοφανή –  που έγιναν χθες συμμάχησαν κάθε είδους δαίμονες . Οι ομάδες του Φαληρικού και του Αστέρα Νίκαιας πήγαν στο γήπεδο Δραπετσώνας , αλλά το βρήκαν κλειστό γιατί ο φύλακας δεν είχε ειδοποιηθεί (!!!) και  κοιμόταν στο σπίτι του .

Με ενέργειες των προέδρων των Επιτροπών πρωταθλήματος Κώστα Χολέβα και παρατηρητών Λουκά Κανδύλη , ειδοποιήθηκε και άνοιξε  ο κ. Στάθης Αμαραντίδης που έφτασε με τα πόδια από το σπίτι του, αφού δεν μπορεί να οδηγήσει λόγω εγχείρησης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με 10 λεπτά καθυστέρηση. Και εκεί που λέγαμε « Δόξα τω Θεώ» , ήλθαν τα μαντάτα από τις Σιταποθήκες . Άλλο πρόβλημα εκεί. Ο βοηθός Χαλβατζάκος ήταν άρρωστος και έκανε εμετούς ( η γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα , αλλά και του κ. Γιάννη Τσούτσα τον οποίο επισκέφτηκε ο βοηθός  μετά αναφέρει για γαστρεντερίτιδα .

Στο γήπεδο ειδοποιήθηκε και  έτρεξε αμέσως και ο Γιάννης Σπάθας . Παρά τις προσπάθειες αυτού και των μελών της Επιτροπής  δεν βρέθηκε αντικαταστάτης  και ο διαιτητής Κοσμάς Ιωαννίδης δεν ξεκίνησε ποτέ το παιχνίδι. Δεν ήθελε να παίξει με ένα βοηθό.   Μόλις το έμαθαν στην Δραπετσώνα οι άνθρωποι  του Αστέρα Νίκαιας που προηγήθηκαν νωρίς 1-0 επί του Φαληρικού έκαναν… σχέδια . Από την στιγμή που δεν θα γινόταν ο αγώνας Χαλκηδόνας –Νίκης Ρέντη και με δεδομένη την άνοδο της Προοδευτικής δεν θα υποβιβαζόταν άλλη ομάδα . Οπότε οι δυο παραπάνω θα ήξεραν τι να κάνουν στο  μεταξύ τους παιχνίδι.

Οπότε οι Νικαιώτες φανερά αγανακτισμένοι και καθόλου ψύχραιμοι πήραν την ομάδα στο ημίχρονο και αποχώρησαν . Τώρα τους περιμένει βάσει του ΚΑΠ αφαίρεση 10  βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και 5 από το επόμενο στην Β’ Κατηγορία στην οποία υποβιβάζονται συν βαρύ χρηματικό πρόστιμο .

Στο τέλος ο Αστέρας Νίκαιας δεν πήρε το φύλο αγώνα .Ο Αρχηγός Ιωάννου επικαλέστηκε αδιαθεσία και έφυγε χωρίς να υπογράψει . οπότε ένα ακόμα πρόστιμο . Για όλα αυτά που συνέβησαν χθες , κρίμα ειλικρινά  για όλους . Πάνω από όλα όμως , για το ‘άμοιρο Πειραϊκό  ποδόσφαιρο….