Connect with us

stoplekto

Κρίση ξέσπασε στην Ένωση Α.Α. Ρέντη . Παραιτήθηκε ο προπονητής Σπ. Κουνέλης

Published

on

Σοβαρό πρόβλημα  έχει δημιουργηθεί στην Ένωση Α.Α. Ρέντη το τελευταίο διάστημα. Η παραίτηση του προπονητή  Σπύρου Κουνέλη ήταν « το ποτήρι που ξεχείλισε » στην ομάδα η οποία διέρχεται  μια περίοδο κρίσης. Αγωνιστική και διοικητική.

Με επιστολή που μας έστειλε ο απερχόμενος τεχνικός αναφέρει:

«Ήλπιζα ότι θα μπορέσω να διατηρήσω την καλή σχέση που πάντα είχα με όλους στο σύλλογο, ειδικά με την διοίκηση, αλλά με όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα αυτή η σχέση έχει επηρεαστεί. Το γυαλί δεν ράγισε τώρα αλλά από την αρχή της προετοιμασίας με τον αργοπορημένο προγραμματισμό, με πολλές περικοπές και μειώσεις σε σημαντικούς λειτουργικούς τομείς που οδήγησαν σε μετριότατες λύσεις. Δώσαμε τα χέρια , συμφωνήσαμε κάποια πράγματα αλλά δεν έγινε τίποτα απ’ όλα αυτά που είχαμε συμφωνήσει. Το ποτήρι της αβεβαιότητας ξεχείλισε και  έτσι έφτασε η ώρα μου να αποχωρήσω αφού δεν είδα καμία ανταπόκριση Το θέμα είναι ο σεβασμός κ η εκτίμηση ,και ξέρετε πολύ καλά ποιος είμαι και πως αφοσιώνομαι σε ότι κάνω. Χωρίς ουσιαστική στήριξη δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Δεν ήμουν ποτέ ο τύπος για τα εύκολα πράγματα, τα παιδιά το ξέρουν καλά και θα ήμουν ο τελευταίος που θα έφευγε από αυτή την ομάδα, αλλά είναι υποχρέωση μου να προστατέψω πάνω από όλα τους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΟΥ που δίνουν το 110 % των δυνατοτήτων τους όποτε τους το ζητήσω . Τρέφω ευγνωμοσύνη σε όλους τους ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΥ φετινούς  και  περσινούς που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί . Ευχαριστώ όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με το να αναλάβω την ομάδα στην πρώτη μου θητεία σαν προπονητής και πιστεύω ότι καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε κάτι θετικό έστω και  μικρό . Εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο και να κάνει πράξη αυτό που πάντα ήθελε. Όπου και αν θα είναι η επόμενη ποδοσφαιρική μου στέγη το σίγουρο είναι ότι θα έχετε μια θέση στην καρδιά μου!”»

*Την ομάδα στον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα θα κοουτσάρει ο Κώστας Χαλιάσος που ουσιαστικά είναι από τους ανθρώπους που εδώ και χρόνια στηρίζουν την ομάδα….