Connect with us

6ος Όμιλος

Κρίσιμη αγωνιστική σήμερα στον 6ο όμιλο…

Published

on

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή 10η αγωνιστική στον 6ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, στην οποία αναμένεται να κριθούν πολλά, τόσο για την άνοδο, όσο και για την παραμονή…

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε σήμερα…

Σπουδαίο ματς γίνεται στη Μύκονο, στο οποίο είναι πολύ πιθανό να αναδειχθεί και ο πρωταθλητής του ομίλου. Συγκεκριμένα, η ΑΕ Μυκόνου που κινδυνεύει άμεσα, θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο και αήττητο Πανιώνιο ο οποίος δίνει το τελευταίο του παιχνίδι, αφού την άλλη αγωνιστική έχει το ρεπό του. Αν οι κυανέρυθροι νικήσουν, τότε κατακτούν την πρώτη θέση και παίρνουν το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου, Σε αντίθετη περίπτωση θα κινδυνέψουν άμεσα να χάσουν την πρώτη θέση από την Ηλιούπολη, η οποία την ίδια ώρα θα υποδεχτεί την πολύ δυνατή αλλά αδιάφορη βαθμολογικά Προοδευτική θέλοντας μόνο τη νίκη έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Πανιωνίου…

Τεράστιας σημασίας αγώνας στη μάχη της παραμονής θα γίνει στο Μοσχάτο, όπου η ΑΕ Μοσχάτου θα υποδεχτεί τον Πανναξιακό, με τις δύο ομάδες κυριολεκτικά να καίγονται για τη νίκη. Οποιος καταφέρει να πάρει το τρίποντο θα κάνει τεράστιο βήμα για την παραμονή του, ενώ όποιος ηττηθεί θα βρεθεί σε δραματική πλέον θέση, με την ισοπαλία να είναι περισσότερο ευνοϊκή για τους φιλοξενούμενους.

Στην Καλλιθέα ο Εθνικός θα υποδεχτεί τον αδιάφορο βαθμολογικά αλλά δυνατό Χαραυγιακό, με τον αέρα της μεγάλης νίκης μέσα στη Νάξο. Οι κυανόλευκοι θέλουν μόνο το τρίποντο, το οποίο υπό προϋποθέσεις ίσως τους εξασφαλίσει από σήμερα την παραμονή τους. Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που ηττηθεί η Μύκονος και το ματς στο Μοσχάτο δεν λήξει ισόπαλο.

Τέλος, στο Μαρκόπουλο η Μαρκό θα υποδεχτεί τον Αήττητο Σπάτων στο ντέρμπι των Μεσογείων. Οι γηπεδούχοι, που παραμένουν χωρίς νίκη, έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες να σωθούν, αφού χρειάζονται δύο νίκες στα ισάριθμα ματς που απομένουν, και παράλληλα συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παραμείνουν στην κατηγορία. Ο Αήττητος με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή του, ενώ αυτό θα συμβεί και με ισοπαλία, αν έρθει ισοπαλία το Μοσχάτο- Πανναξιακός και παράλληλα ο Πανιώνιος νικήσει στην Μύκονο.

Το ρεπό του έχει σήμερα ο αδιάφορος βαθμολογικά Φωστήρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία…

ΑΕ Μυκόνου- Πανιώνιος

Ηλιούπολη- Προοδευτική

Μαρκό- Αήττητος Σπάτων

ΑΕ Μοσχάτου- Πανναξιακός

Εθνικός- Χαραυγιακός

ΡΕΠΟ: Φωστήρας

Ολα τα ματς αρχίζουν στις 17:00

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πανιώνιος                    23

Ηλιούπολη                   19

Προοδευτική               16

Χαραυγιακός               14

Φωστήρας                    12

Αήττητος Σπάτων      10

Εθνικός                         8

ΑΕ Μυκόνου                7

Πανναξιακός               7

ΑΕ Μοσχάτου             6

Μαρκό                         3