Connect with us

5ος Όμιλος

Κρητικος και επίσημα στον Ιωνικο

Published

on

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ  της ιστοσελίδας stoplekto.gr που ηθελε τον Ιωνικο να εχει συμφωνήσει με τον 22χρονο αμυντικό, Γιώργο Κρητικο. Αναλυτικα η ανακοίνωση :

Σπουδαία μεταγραφή που ενισχύει ακόμη περισσότερο την άμυνά του και την καθιστά συμπαγή και αξιόπιστη πραγματοποίησε ο Ιωνικός
Η  απόκτηση του Γιώργου Κρητικού ανεβάζει σε επίπεδο κορυφής το κέντρο της άμυνας καθώς εύλογα συμπεραίνει κανείς πως μαζί με τον Κώστα Γιώτα  δημιουργείται ασυναγώνιστο δίδυμο στην καρδιά της αμυντικής λειτουργίας των “κυανόλευκων”.
Ο Γιώργος Κρητικός έκανε τα πρώτα  του ποδοσφαιρικά βήματα στην τρυφερή ηλικία των 6 χρόνων στις  ακαδημίες του Χουάν Ρότσα όπου και παρέμεινε μέχρι  τα 14 όταν και μεταπήδησε στις ακαδημίες του Χαιδαρίου. Στα 17 του, το 2009,  υπέγραψε το πρώτο του δελτίο με την ομάδα του Χαιδαρίου με την οποία και αγωνίστηκε στη Γ´και Δ´ εθνική κατηγορία μέχρι και το 2011. Την περίοδο 2011-12 αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Ρουφ και την διετία 2012 -2014 στον Ατρόμητο Πειραιά.
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δήλωσε στο Ionikosfc επίσημο site του Ιωνικού: ” Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Ιωνικός. Ελπίζω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στις μεγάλες απαιτήσεις της ομάδας και οτι θα μου δοθεί η δυνατότητα να συμβάλλω στην προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου που είναι η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στην Β’ εθνική”
Με την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού Γιώργου Κρητικού ολοκληρώθηκε το ρόστερ του Ιωνικού που περιλαμβάνει 28 συνολικά ποδοσφαιριστές. Εξ αυτών 18 αποκτήθηκαν στη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ενώ 10 είναι οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν και συνεχίζουν στην ομάδα της Νίκαιας.
Ο τεχνικός διευθυντής του Ιωνικού Γιάννης Ξανθόπουλος με την ολοκλήρωση των μεταγραφών δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος  υποστηρίζοντας ότι ο μεγάλος στόχος της απόκτησης εγνωσμένης  αξίας ποδοσφαιριστών , ικανών να συγκροτήσουν μια ομάδα πανίσχυρη  στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία: ” Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και για την εν λευκώ ανάθεση της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας. Μας δόθηκε η δυνατότητα μέσω της οικονομικής υπέρβασης των διοικούντων να  προχωρήσουμε και να πραγματοποιήσουμε μεταγραφές εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστών, μεγάλων ονομάτων του χώρου. Τα πρώτα δείγματα γραφής, στην φιλική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ήταν θετικά. Βεβαίως ήταν ο πρώτος αγώνας και είναι πρόωρο να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Ωστόσο η εμφάνιση των παιχτών μας γεμίζει με αισιοδοξία για την συνέχεια και την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η άνοδος. Ευελπιστώ οτι του χρόνου την ίδια εποχή θα σχεδιάζουμε την ομάδα που θα αγωνιστεί στην Β´ εθνική με στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκ”
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply