Connect with us

stoplekto

Κριός Ασπροπύργου – Άτταλος 0-2

Published

on

Χωρίς να πιάσει πολύ καλή απόδοση, έχοντας όμως αρκετά καλά διαστήματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ο Άτταλος Νέας Περάμου επικράτησε με 0-2 του Κριού Ασπροπύργου εκτός έδρας και με το 6-0 της πρώτης συνάντησης, πέρασε με δύο νίκες στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Δ.Α..

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η εξαιρετική εμφάνιση του πορτιέρο των κιτρίνων, Τάσου Σωπιάδη, ο οποίος πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, κρατώντας χαμηλά τον δείκτη του σκορ.

Στην πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στην περιοχή του Σταθόπουλου στο 4ο λεπτό, ο Βαλμάς πήδηξε ψηλότερα από όλους, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Αττάλου πέταξε την μπάλα σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα σε σέντρα σουτ του Βουλωμένου η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Σωπιάδη, ενώ στην επόμενη φάση ο Στρατιδάκης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία των πορτοκαλί, ο Στρατιδάκης σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μπαγδάτογλου, ωστόσο ο τελευταίος προ κενής εστίας ήταν άστοχος. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Καλαϊτσίδης  σέντραρε από τα δεξιά με την μπάλα να σταματάει στο πρόσωπο του Γιαϊλίδη και τον διαιτητή Μεντή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ωστόσο, με την παρέμβαση της πρώτης βοηθού Κορέστη, ο άρχοντας της αναμέτρησης πήρε την απόφαση πίσω. Σκορ πρώτου ημιχρόνου 0-0.

Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μουράτης δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, με το χέρι του Σίνου να σταματάει την πορεία της μπάλας. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Μεντής έδωσε την εσχάτη των ποινών, με τον Βουλωμένο να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ στην Παραλία Ασπροπύργου. Πέντε λεπτά αργότερα ο δαιμόνιος Στρατιδάκης άνοιξε την άμυνα των κιτρίνων και πριν εκτελέσει ,πάσαρε στον Βουλωμένο, ωστόσο και πάλι ο Σωπιάδης έδειξε τα αντανακλαστικά του, πετώντας την μπάλα σε κόρνερ. Δεν μπόρεσε όμως να κάνει το ίδιο και στο σουτ του αρχηγού των φιλοξενούμενων, Ασλανίδη, ο οποίος έπειτα από ασίστ του Κρούτη, έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σωπιάδη. Μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού ο Άτταλος Νέας Περάμου είχε ακόμη δύο σπουδαίες ευκαιρίες ,με τα σουτ των Ασλανίδη και Χωραβάτη να σταματούν πάνω στον εκπληκτικό Σωπιάδη.

Κριός Ασπροπύργου (Λιαϊλιάς): Σωπιάδης, Παπαδόπουλος, Καλοειδάς, Γιαϊλίδης, Σίνος, Σούτας, Βαλμάς, Τόλας, Συμεωνίδης, Αθανασόπουλος, Πέππας (60’ λ.τρ. Καμπόλης)

Άτταλος Νέας Περάμου (Λινάρδος): Σταθόπουλος, Καλαϊτσίδης, Παπαδόπουλος (63’ Καμαρά), Τζαφεράκος, Γαλανός, Ασλανίδης, Στρατιδάκης, Βάσης, Βουλωμένος, Μπαγδάτογλου (60’ Χωραβάτης), Μουράτης (55’ Κρούτη)

Γράφει ο Σωκράτης Κεσανίδης